pred nedávnom som kúpil nový bike a chcel by som sa vás spítať naspledovné:
jazdím každý den 6km tam a speť na biku ktorý mám v profile (ctm rocker 1.0 2012)
tzn. prašná cesta, asfalt a po hrádzi. zrazu my proste nešlo prehodit predný prešmikovač tak som zliezol s biku pa zistil som že lanko nejakým spôsobom vypadlo s tej drážky (sram x5) a zašpraiclo sa do prešmikovača no ja som ho v pohode vitiahol a zistil som že sa trochu rozstrapkalo a asi 4 tie drôtiky v lanku sa pretrhli + bowden pri prehadzovači na riaditkach bol ohnutý a vyzeral nejako takto---(priloha)
chcel by som sa spítať či je to dôvod na využite záruky a či by my to zobrali ako moje zavinenie alebo my to vymenia... (stačí vymenit lanko a bowden inak je všetko v poriadku)
+jediná iná vada bicykla je že som po cestách postrácal tie plastové háčiky čo držia bowdeny...
www.bikesport.cz
+ ešte som zabudol neviem či je to defekt alebo čo ale proste večer som mal natlakované koleso normálne a ked som ráno prišiel do pivnice tak bolo vyfučané uplne normálne som nafúkal a v pohode všetko kým som bol v robote tak to držalo ale ked som sa vrátil tak bolo mäkšie tak som znovu dofúkal a doteraz drží.. myslíte že je to defekt a mám im nehat rovno aj to ako "v rámci záruky" ??
v prípade záujmu prihodím aj foto....
Aj nohavice ides reklamovat do obchodu ked si ich roztrhnes ked padnes na rit?
ty chodíš v 16tich do roboty?
ak to reklamujes, mozno akurat predajca nebude mat casu, zobere to na reklamacku - mozes zostat nejaku dobu bez biku, alebo to tiez moze urobit za 5min
a áno teraz chodím do roboty už druhý týžden
druha vec co som povodne myslel ze je normalne tak ze ked naladim presmykac aby nesuchal a tocim na volnobeh tak je to ok, ked sa ale do toho oprem tak mi sucha bud na jednej strane alebo druhej, proste to nejde naladit tak aby to pri zabere nesuchalo na krajnych prevodoch, jeden dva prevody krajne by som ozelel ale ked su to tak cca 4 to je uz aj vela. vraj by sa to v zabere nemalo vobec ohynat a tym aj suchat, je to tak? dam aj toto mrknut?
Problem s presmykacom podla mna bude v malej tuhosti ramu. Opravte ma, ak sa mylim.
1. Všetko dotiahnuté?
2. Medzipolohy prešmyku ništ?
a medzipolohy idu bez problemov, aj krajne su ok kym idem bez zataze
Ďakujem za odpovede