Zdravím, mam záujem o kúpu nového bajku a viac menej sa neviem rozhodnúť... ponúka sa mi totiž aj Genesis minuloročný model, full carbon, XT komponenty ako všetko je š***** a cena je 800e čo je dooosť nízke. bol by som Vám vďačný za Vaše názory a kometáre...
neni na nete kamo, aspoň ja som to nenašiel ale je to fakt pecka, pekny bik, akurat že nemam skusenosti s tou značkou, napriklad CUBE v akej to vybave tohtoročny model stoji 2099e ...
"Pod značkou GENESIS se navrhují jízdní kola již téměř 20 let. Je to exkluzivní značka společnosti INTERSPORT. V Rakousku jezdí profesionální bajkový tým Genesis ve složení Uwe Hochenwarter (Alpentour Trophy 2010, celkový vítěz), Matthias Leisling (vicemistr Evropy v maratonu 2010 do 23 let), Hannes Metzler (mistr Rakouska v cross country 2009, celkový vítěz izraelského poháru 2010"
Tiez som rozmyslal nad touto znackou ale vseci ma od toho odhovarali aj kamarat co robil v intersporte. Mne to pride ako taka supermarhetova znacka. Radsej som si trochu doplatil a kupil overenu znacku SCOTT. Ved to lovek nekupuje na 1rok
som na tom podobne, ale ked teba odhovaral už aj kamarat čo s tym robi taak asi niečo na tej cene bude ... a si tiez priplatim na CUBE, nebude to sice carbonovy ram lebo to by som si musel prilatit raz toľko ale tak sanad splni očakavania... vďaka za radu
Zdravim nebudem zakladat novu temu
Co poviete na tento genesis uzamykatelná vidlice. Rám: Alu 7005, biaxiál, vidlice: Suntour XCR-LO-R650B, 100mm, měřič/přesmykač: 30 rychl. Shimano, Deore XT Shadow / Shimano Deore, razení: Shimano Deore Rapidfire Plus, brzdy: Hydr. disk Tektro Draco 2 (180/180mm), za cenu 370 e ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Pod značkou GENESIS se navrhují jízdní kola již téměř 20 let. Je to exkluzivní značka společnosti INTERSPORT. V Rakousku jezdí profesionální bajkový tým Genesis ve složení Uwe Hochenwarter (Alpentour Trophy 2010, celkový vítěz), Matthias Leisling (vicemistr Evropy v maratonu 2010 do 23 let), Hannes Metzler (mistr Rakouska v cross country 2009, celkový vítěz izraelského poháru 2010"
Co poviete na tento genesis uzamykatelná vidlice. Rám: Alu 7005, biaxiál, vidlice: Suntour XCR-LO-R650B, 100mm, měřič/přesmykač: 30 rychl. Shimano, Deore XT Shadow / Shimano Deore, razení: Shimano Deore Rapidfire Plus, brzdy: Hydr. disk Tektro Draco 2 (180/180mm), za cenu 370 e ?