Sranda ze 3x10 tu nema svoju temu. Presiel som nato z 3x9 a je to super. Ale mam jednu otazku. Na 2. pile a najlahsom kolecku vzadu mi retaz sucha o prehadzovacku. Lanko presmyku je povolene dost ked ho povolim este viac tak uz zle radi. Nejake napady?
Povolil som presmyk na maximum ale stale to suchne (ale menej). Len teraz je problem ze na 3. pile a najmensom kolecku (najtazsi prevod) to zacalo mierne skret retaz. Asi to bude tym ze 2 pila je uz mierne ohnuta a nic sa s tym neda robit.
to čo popisuješ je na 3 pile normálne. pri najlahšom a najtažšom stupni ti to bude vždy škrkať o šmik. to už podradiť na najlahšiu pílu a podradiť na kazete alebo preradiť najťažšiu pílu a preradiť lahší na kazete. inak ja som tiež prechádzal z 3x9 na 3x10 a poviem ti narovinu že to 3x9 mi vyhovovalo viacej. na tej 10-ne si nejako neviem zvyknúť trafiť prevod. buď je lahší alebo ťažší. súšal som aj 11x32 aj 11x34 ale vždy mi tam príde ten jeden stupeň naviše. tolko moja skôsenosť
Ja pisem o strednej (nie najvacsej) pile a najvacsom kolecku na kazete, na 3x9 to nerobilo. Este som si vsimol ked tocim pedalmi dozadu tak pri tejto kombinacii pada retaz asi to nieco znaci, len neviem co
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A co je na tom super? Kvoli comu si prechadzal z 3x9 na 3x10? Preco si nesiel na 3x11 ked uz teda?