Pred zaciatkom novej sezony by som si chcel obstarat nove 26" MTB kolesa. Potreboval by som kolesa pre diskove brzdy s uchytenim kotuca Center Lock. Moj cenovy strop je cca. 250 EUR. Oslovili ma tieto:
Mavic Crossride disc:
http://www.bikesport.cz/cz/zapletena-kola-mtb-kola/mavic-crossride-disc-2009_1670
Shimano XT disc:
http://www.kupkolo.cz/produkty/kola-mavic-shimano-fulcrum_70/MTB-zapletena-kola_86/shimano_269/Shimano-WH-M775_3035.html
Fulcrum Red Metal 5 disc:
http://www.kupkolo.cz/produkty/kola-mavic-shimano-fulcrum_70/MTB-zapletena-kola_86/fulcrum_777/
ktore z tychto zapletenych kolies by ste mi odporucili a preco?
ráfy: spank oozy trail 295 z bike24
špice: sapim force + niple tiež z bike24
náboje: novatec zo suncycle
zaujímalo by ma či sa u spankov môžem spoľahnúť na ERD: 591mm
ak máte ešte dáke rady sem s nimi
... jj a Kristínky sa bojím - určite ma s tými dvojkilovými olovami pošle pod fialky
Pevnost materialu = ako velmi sa material ohne alebo natiahne pri urcitej sile hovori sa tomu Young's modulus of elasticity.
Odolnost materialu (su dve kategorie odolnosti ale zjednodusim to na jednu) = kolko sily v tahu vydrzi material pri danej silej nez sa material trvalo zdeformuje alebo uplne rozstrhne/praskne
To co pisu pri s*****ch vyrobcovia je druhe menovane cize hovoria o odoslnosti s*****. Kedze stencovane spice su vyrobene z kvalitnejsej ocele alebo prejdu nejakym lepsim procesom kalenia ocele tak tato vlastnost spice je vyssia a takmer sa vyrovna s*****am ktore su neztencovane. V praxi sa ale vraj spice trhaju pri niploch a nie v strede. Pri niploch mas aj pri ztencovanom s***** 2mm ale uz z odolnejsej ocely ako pri s***** neztencovanej takze podla tejto teorie by mali byt stencovane spice naozaj odolnejsie. Dalej vyplet bude trvacnejsi/odolenjsi celkovo lebo flexibilnejsie menej pevne tensie spice sa lepsie stlacaju a cez raf sa potom prenasa viac sily na okolite spice. Jednotlive stencene spice su potom menej namahane a rovnomernejsie namahane ako tie pevnejsie nestencovane 2mm.
Tymto sa prenasame k pevnosti spic: kedze Youngov modul pruznosti vsetkych oceli je rovnaky (to plati aj pre hlinik - - 70GPa ) tesne okolo 200GPa a nezavisi na typu oceli ani kaleni tak 2mm spic ktory ma prierez vacsi o 21% od 1.8mm s***** bude o 21% menej pruzny cize pevnejsi.
Stencovane spice su pri pocte 64 spic lahsie len o 68gramov ak si presne pametam v case ked som sa tym zaoberal.
Tzn. ze ak ma dotycny 96kg a tuzi po co najpevnejsich kolesach tak by som 68 gramov obetoval. To urcite citit nebude.
ráfy: spank oozy trail 295 z bike24
špice: sapim force + niple tiež z bike24
náboje: novatec zo suncycle
zaujímalo by ma či sa u spankov môžem spoľahnúť na ERD: 591mm
ak máte ešte dáke rady sem s nimi
... jj a Kristínky sa bojím - určite ma s tými dvojkilovými olovami pošle pod fialky
ja radím,priplať si za zadný náboj DT350 , Novatec je vraj už menej problémový ako v minulosti,ale ver mi,časom olutuješ ušetrených pár desiatok Eur (predný tiež DT350,ale ten môže byť aj Novatec,tam problémy neboli-čo si pamätám)
1. DTSWISS EX471 sa predáva aj s squorx niplami - 32ks stojí cca 12eur - tj ráfik vyjde na 55-56eur! Čo poviete nebude to lepšia voľba ako OOZY?
2. Swarz: tie špice mi nedajú spávať
3. pozerám že 350tky náboje klasické aj staightpull sú v rovnakej cene - v čom majú straightpull výhody / nevýhody?
Ešte k ráfikom: DTSWISS náboje+ráfky = žiaden stres s dĺžkou špic u OOZY by som asi bral špice osobitne a pomeral si to - ich ERD nieje presne ERD ale dáke ERD++ (EN: https://spank-ind.com/apps/help-center#!faq-article-1)
ráfiky DT Swiss EX471 , 28 dierové náboje mal svoje, jazdené DTSwiss 350 klasické príruby,ale OE verzia 28 dierové
výplet Sapim Race 2- 1,8 - 2 niple DT Swiss squorx
bezdušová páska DT Swiss 28 mm aj ventilky,nahodenie plášťov NobbyNic 2,35" bezproblémov,tmel Joes Elite racer
foŕ je v tom,že potreboval 26" na starší model Yeti 575 , hotové sa nič slušné kúpiť nedalo,tak sme to vymysleli takto,určite ráfiky,náboje,výplet+niple DT Swiss môžem doporučiť
náboje straightpull majú výhodu,ktorá vlastne ani výhoda nie je,že sa robia len 28 dierové-mám teraz také,je tam možno nejaká úspora váhy proti klasike J výpletu 32 d. aj tuhosť je fajn,ale tam je vhodné použič kvalitné špice, napr. Sapim CX Ray-drahé,ale lahké a tuhé ...
Co sa tyka straightpull tak to vnimam ako lepsi system, nieje tam ten extremne namahany J bend ktory moze sposobovat problemy (napr. vytlacena dierka v prirube naboja, co asi sposobi mierne povolenie vypletu, mozno aj mierne ohnuty J bend ktory je za svojim yield limitom, to potom bude sposobovat povolovanie vypletu az nakoniec sa spic rozstrhne) a tie kolesa by mohli dlhsie drzat tensiu. Ale dan zato je ze mas nieco specialne mimo mainstream a servisuje sa to inak. Ale toto je len moja teoria z povrchneho sa zamyslenia v jeden vecer, takze ak vie o tom niekto nieco viac, rad sa dovzdelam
Dano5: straightpull - nerobia sa 32 dierové - ostanem teda pri klasike, nad ráfmi ešte uvažujem OOZY vyjdú lacnejšie a 2mm nerez špice kúpim aj v SR.
Ku kolesám vyberám aj plášte - v téme "Aké plášte" dal Mirec17 zaujímavý link na test šírky ráfikov - podľa neho je na 2.35" gumy ideál aspoň 30mm ráf - čo poviete na to dať dopredu oozy trail 345/EX511 a dozadu (plášť bude 2.25) dať 295/EX471?
Priamo sa to tykalo aj mna, kedze som cca pred rokom vymenil predny rafik za wtb i25 a myslel som si,ze to bude stacit na zlepsenie gripu..25mm je len zaciatok v tomto clanku: ) a to ja mam len 26 kolesa,pritom grip plocha pri vacsich rozmeroch je este lepsia + siroke rafky = rezanie zakrut aj po bocnom dezene = superfun? Opravte ma,ak je to inak
Zbytok kúpim v SR podľa rozmerov ráfikov a nábojov.
Nakoniec beriem "užšie" 295 - chcem klasické MAXXISY, tie WT (Wide Trail) verzie určené na 30+mm ráfiky mi netreba a navyše je ich docela problém zohnať v potrebnej verzii a rozumnej cene.
Dík všetkým za rady, až to príde pofotím/odvážim
Jazdím XC/ trail. Váha 78 kg. Uvažujem, že teraz už rovno kúpim pár nových širších ráfikov a nechám si prepliesť obidve kolesá. Ktoré ráfiky by ste mi doporučili? Počítam s tým, že váha kolies bude so širšími ráfikmi vyššia.
- 27.5, vnutorna sirka okolo 25mm, 15x100/12x142 (non-boost)
- 70% XC, 30% Trail, no aby zniesly aj nejaky ten nie najstastnejsi vyber stopy / obcasny 50cm drop
- spolahlive, lahko servisovatelne naboje (DT Swiss?), Sram XD
- vaha pod 1500g ak by to slo
- cena do 800,-, uplny strop 1000,-
Vaha s vyzbrojou 75kg
Jednoducho .. co pisu je pevnost v tahu. Stensovany DT Swiss ma 1200N/mm2, nestensovany ma 1000. Lenze ten nestensovany ma o tych n-% vacsi prierez... cize je jasne, ze 2mm vydrzi viac. Jedno, aky proces kalenia, ci elasticita, cislo je jasne... pevnost v tahu... presilis ho=>praskne. Sapim ma 1400 .. ale tie nepoznam, z praxe je to tak, ako pises. Prevazne praskaju kusok od nipla, alebo potom dole pri J-bende. Ale je fakt, ze zo s*****v, co mne praskli, tak J-bend popraskali z dovodu nacatia retazom, potom nejake mozne pri niploch a v strede mi prasklo zopar tiez .. vzdy 1.8 alebo 1.6ky. 2mm mi v strede myslim nepraskli nikdy. Ak by clovek siel po hmotnosti, tak potom DT aerolite .. ale tie tiez praskaju /vlastne skusenost .. a tusim bud pri nipli alebo v strede/ po case /3-4 roky/. Jediny vyplet, ktory mne nepraskol, bol 2mm /az teda po obruseni retazou pri J-bende/.
https://www.bike-discount.de/en/buy/dt-swiss-e-1900-spline-29-cl-15-100mm-ta-shimano-wheelset-502367
na bike, kde je predná pevna os 15x100mm a zadna stavba klasická so starym kolesom s klasickym rychloupinakom 5x135mm? Predok je mi skôr jasný, v zadu som si nie istý.
Je zároveň možné použiť tieto adaptéry
https://www.bike-discount.de/en/buy/dt-swiss-kit-240s-disc-brake-thru-bolt-rearwheel-51015?
A potom túto pevnú os
https://www.bike-discount.de/en/buy/dt-swiss-rws-mtb-thru-bolt-alu-rearwheel-51011
miesto tej 5x135mm QR, nech je to pevnejšie? Oplatí sa to za tú cenu?
Bude to takto zamýšľané zostavenie pasovať do rámu pre 5x135mm?
Alebo aké iné kolesa by ste doporučili na mtb v podobnej cene? Občas cesta, občas lesné cesty, zvaznice, ...skoky takmer žiadne, len obrubníky a občasné lesné zľaby na cestách, plášte 2,2 sirka. Váha bike + jazdec + batoh cca 120kg.