chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
pri brzdeni ale vydavaju hrozny hluk ked sa stlacia trochu az mierne viac. Pokial to zatlacim az tak ze flekujem tak uz nie lebo ved vtedy sa netoci kotuc cez ne ale pokial sa toci tak je to hukot. Neviem ale preco. Platne som daval nove z blistra a stare to nerobili. Olej som na retaz ani nikam nedaval ze by som to zasral nejako. Brzdi to relativne v pohode (neviem posudit, brzdia tak ako tie predtym) len to huci ako sproste na cely les. je to mastny kotuc ci nieco ine? ak ano tak co s tym? ocistit kotuc a dat nove platne?
Tie dierky maju svoj presny vyznam, zapchanim pobabres funkcnost brzd. Vysvetlim to takto:
expanzna nadoba v packe je rozdelena na olejovu a vzduchovu a odelene su membranou (aby sa nemiesal olej zo vzduchom, je to neziaduce), ked sa dosticky opotrebuvavaju tak olej (alebo brzdovka) sa presuvaju z expandzky do piestikov, cize v expandzke sa zmensuje objem oleja a zvysuje sa objem vzduchu a prave ta dierka ma funkciu na privod vzduchu do expandzky, ak by tam nebola tak vznika podtlak a brani oleju sa dostat do piestikov, cize po urcitom opotrebeni oblozenia by nastal zlom kedy uz by podtlak bol dostatocne silny nato aby sa olej nedostal v potrebnom mnozstve do piestikov a packa by tym padom sla ku riadidlam a brzda by prestala brzdit. Cize ak ti cez tu malu dierku vyteka olej tak je na 100% poskodena membrana, popripade netesni tak ako ma.
ja som nedavno kupil tie s chladicmi a tiez brzdia super.a paci sa mi,ze ked ich zoderiem,nemusim kupovat nove s chladicmi,ale len z chladica vyhodim zodrate platne a kupim nove(tenke force) platne za skoro rovnaku cenu,ako klasicke. k zivotnosti sa zatial vyjadrit neviem
Tú tyčku na zapchatie lievika máš opačne
Jedine ze by kecali na obale
Tu tycku ma spravne, tesnenim dole sa dava az po odvzdusneni, ked sa ide nadrzka odsrubovat, aby olej nestiekol z nadrzky na packu a podlahu, ak by mal ticku pocas odvzdusnovania tak ako pises, tak by vobec neodvzdusnil.
pri brzdeni ale vydavaju hrozny hluk ked sa stlacia trochu az mierne viac. Pokial to zatlacim az tak ze flekujem tak uz nie lebo ved vtedy sa netoci kotuc cez ne ale pokial sa toci tak je to hukot. Neviem ale preco. Platne som daval nove z blistra a stare to nerobili. Olej som na retaz ani nikam nedaval ze by som to zasral nejako. Brzdi to relativne v pohode (neviem posudit, brzdia tak ako tie predtym) len to huci ako sproste na cely les. je to mastny kotuc ci nieco ine? ak ano tak co s tym? ocistit kotuc a dat nove platne?
Resin platne niekedy piskaju ak je zle nastaveny strmen, cize ak je nakrivo, skus to este vystredit, a ak to pretrvava tak sa pouziva medena pasta medzi platnu a piestik, mne pasta vzdy pomoze.
Pokiaľ tam má tu tyčku pichnutú opačne pri odvzdušňovaní tak je to samozrejme tiež zle
Príklad odvzdušnenia tu https://www.youtube.com/watch?v=9ZYmW8i8TWQ alebo https://youtu.be/XfGMGMhsp6U?t=1m44s
Dopisal som presny vyznam toho trna, cize nie len macanie. Asi som jediny blbec ktory cital navod od shimana.
Nástroj na odvzdušňovanie kotúčových brzd Shimano.
Sada s nástrojmi obsahuje
- odvzdušňovaci lievik na minerálny olej - stoper (tesniaci tŕň) ktorý bráni nežiadúcemu vytekaniu oleja z lievika po jeho vytiahnutí z odvzdušňovacieho otvoru brzdovej páčky a zároveň zabezpečuje jemné zvýšenie tlaku v brzdovom systéme počas samotného odvzdušňovania
- klobúčik lievika