chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
Ano to mas pravdu , a ked som porovnaval , ze strmen cca 70-80€ + hadice 20€ tak za 120€ mam komplet sadu aj s pakami. Dnes som upiekol zadnu brzdu, sekol som sa ( bol som v tom ze tam je 180mm kotuc ) predny to zvladol zadny nie. Rovno objednam dozadu 180mm, este rozmyslam nad RT81 ice tech, namiesto oceloveho co tam mam RT64. A objednam dopredu novu sadu stvorpiestov.
mixo nechces rovno brzdy z motorky(skutru) ?
https://www.autom.cz/brzdove-pumpy-trmeny-a-prislusenstvi-c2_168_4.htm
Guidy R(/S/C) prehrejes barskde
Asi jazdíš malé kopce
zaznam nemam, iba podla stravy ti mozem povedat, priemerne klesanie 22.3 stupnov a priemerna rychlost 28, predomnou siel kamos co niekedy jazdil DH teraz jazdi enduro ma capru a zdymil tam aj svoje code R brzdy, tusim ze ma na tu trat aj KOM na strave jazdi to asi nejakych 6 rokov ja som svoje guide RS zdymil asi 2x viac zapiekol som ich tak ze piestiky ako keby ostali pritlacene o kotuc cize perma zabrzdene ale ano stava sa mi to iba na tej jednej trati
Navrhujem brzdy zee/saint, kotuce deore/slx (icetech neodporucam, v nemeckom bajku ich testovali a dopadli zle, ten sendvic nevydrzi vela) priemer 203 oba, dosky sintrovane bez chladiacich rebier D02S.