chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
... mal som ich na Deore 6100, DB8 a teraz na SLX7120 (mam 70kg s batohom + 15kg bajk)
... tie vyššie spomenute 66tky tiež nie su zle
Jazdim RT66 na enduro biku aj na HT a len traily a pekne zjazdy vydrzia tak jednu sezonu, nemozem na ne nic zle povedat...
-10% Shimano SM-RT66 brzdový kotúč, 180 mm, 6 dier
15,39 € -10%
MOC 34,99 €vyzera ze ram nepoberie vzadu viac ako 160 tak ci to kompenzovat prednym vacsim kedze vidla to da
aktualne vozim 2x180
XC HT bike cca 85-90kg
4 piesty F+R
dk
Zbytocna hmotnost navyse. Predpokladam, ze na tom budes jazdit primarne Karpaty, kludne by som nechal 180 vpredu.
Potom formula cura 4
Dal som to v servise upravit. Bolo tam vraj malo oleja. Zrejme som dost nerozumel ako sa doplna a bolo treba este viackrat postlacat packu pri nasadenom lieviku. Myslel som, ze ked je system otvoreny stlacanim uz viac nedoplnim.
https://www.bike-discount.de/en/shimano-deore-br-m6120-disc-brake-set