Kategórie
Bike-techAké kotúčové brzdy na MTB? # MTB # skúsenosti # poradenstvo # rady # jazda do kopca # technika jazdy # technické otázky
chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
-14% Shimano brzda hydr. MT501 BLMT501/BRM500 predná čierna Post Mount 1000mm had.+plat. BO1S
64,99 €
-14%
MOC 75,95 €
-15% Shimano BL-MT501/BR.MT500 hydr. brzda, zadná, PM, had. 1 700mm
68,99 €
-15%
MOC 80,95 €
savings Shimano XTR BR-M9100 hydr. predná brzda, Post Mount, had. 1 000 mm + plat. K02Ti
202 €
savings
MOC 295 €
-29% SRAM Level T hydr. predná brzda, Post Mount, had. 950 mm + platničky
74,99 €
-29%
MOC 106 €
Výpredaj -31% Shimano BR-MT200 hydr. zadná brzda, Post Mount, had. 1 450 mm, OEM
33,99 €
-31%
MOC 48,99 €
savings Shimano Deore BL-M6100/BR-M6100 hydr. predná brzda, Post Mount, had. 1 000 mm + platničky G05S
60,99 €
savings
MOC 104 €
savings Shimano XTR M9120 hydr. zadná brzda, 4-piest, Post Mount, had. 1700 mm + platn. N30A
217 €
savings
MOC 315 €
savings Shimano Altus BR-MT200/BL-MT201 hydr. zadná brzda, Post Mount, had. 1700 mm + platničky B01S
23,99 €
savings
MOC 39,99 €
savings Shimano XTR M9120 hydr. predná brzda, 4-piest, Post Mount, had. 1 000 mm + platn. N30A
198 €
savings
MOC 315 €
savings Shimano SMCB90 nastavovacia skrutka pre brzdy na priamu montáž, 1 ks
16,29 €
savings
MOC 27,99 €
savings Shimano Post Mount SM-MA adaptér, predný/zadný, pre kotúč 180 mm
7,59 €
savings
MOC 13,99 €
savings Shimano zadný adaptér pre brzd. kotúč, 160 mm, Flat Mount
9,19 €
savings
MOC 15,99 €
f01a su s chladicmi
v piatok som objednal presne to iste, slx, xt ice tech
Tiež práve rozmýšľam aké ICE kotúče, či SLX alebo XT, najradšej by som niečo skladom. Dávaš tiež 180 dopredu i dozadu?
ja som vzal xt ice tech dopredu a slx dozadu, pockam si na xt 5 dni ale co uz, aj tak dojazdim este tie co mam, nemam sa kam ponahlat
ja som vzal xt ice tech dopredu a slx dozadu, pockam si na xt 5 dni ale co uz, aj tak dojazdim este tie co mam, nemam sa kam ponahlat
Ja mám tie HS1 takmer nejazdené, tak ako tie Avid 3, ale rozhodol som sa to prehodiť celé na Shimana naraz (je ma strašne veľa a chcem mať istotu že sa nezahluším)
slx kotuc mam na cube ht tak som si povedal ze na full dam dopredu xt
http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/brzdy/brzdove-kotuce/shimano-xt-sm-rt86-ice-brzdovy-kotuc-180mm.html
Uchytenie je lepšie na diery, či Center Lock? Ja som z toho jeleň
savings Shimano Deore XT SM-RT86 brzdový kotúč, 160 mm, 6 dier, Ice Tech
27,99 € savings
MOC 53,99 €cl povolis hned, pri dierach sa babres so srubkami, pri cl si odkazany ale iba na shimano kotuce...
mas 6 dier tak kup 6 dier
Pozerám, že dávam na môjho Nerváka úplne to isté, brzdy Shimano SLX BR-M675 a kotúče Shimano XT SM-RT86 ICE Tech 180mm. Je to aj citeľný rozdiel oproti pôvodným Avidom?
Pred chvíľou mi došli, len som si myslel, že platničky na brzdách budú s chladičmi
vyber ich von a pozri na oznacenie
vyber ich von a pozri na oznacenie
Práve to kukám, sú tam G01S resin. Asi som im mal napísať, že chcem s chladením, chyba na mojej strane klasicky.
Syncycle, hlavne preto, že mali všetko skladom, vrátane XT SM-RT86 ICE kotúčov.
Pred chvíľou mi došli, len som si myslel, že platničky na brzdách budú s chladičmi
rozdiel to je značný, Avidy som hodil na zimák tam som mal V-čka tak tam je to tiež rozdiel a stačia
blatníček som dostal od miesneho bajkera z RK a nálepku nalepil čo bola k bajku
platničky neboli ICE k brzdám, som dokupoval, ale zatiaľ zoderiem pôvodné čo boli k brzdám
Určite to mali uvedené ako teraz, ja ani neviem presne čo resin znamená
blatníček som dostal od miesneho bajkera z RK a nálepku nalepil čo bola k bajku
platničky neboli ICE k brzdám, som dokupoval, ale zatiaľ zoderiem pôvodné čo boli k brzdám
Tak s tým blatníčkom si ma splietol
A k zadnej brzde na Nerváka, dávali ste to priamo bez adaptéra a jedinej podložky na 180 mm kotúč? Na Avidoch tam bolo kopu matiek a objímok, tak neviem