chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
prvykrat citam nejaku staznost na Trick... mne spolahlivo funguju aj s organikami, kryptoöl je pravidelne meneny a vzdy cisty. Teraz testujem jednu platnu org vonkajsia strana a jednu sint vnutorna, ale to sa len tak zabavam...
Dudo To nie je v podstate sťažnosť. Ja Trickstuff originál platne nejazdím, lebo sú to pre mňa platne na 3 týždne predok/zadok čo je aktuálne 60 eur a silne problémová dostupnosť. To nedáva žiaden zmysel to kupovať. Okrem toho je to organika, takže po zahriatí ide koeficient trenia pocitovo dolu. Ja nemám stratu sily brzdy na hydraulike, ale platne nehryzú, ale len sa akoby kĺžu po kotúči. Ide o to kde jazdíš...predpokladám, že taká klasika - berieš bike do najvychytenejších európskych bike parkov a tam v 60ke skáčeš všetky lavice 10-15m. To je fajn, tam brzdám moc neublížiš. Ja jazdím len ilegály v okolí s množstvom prírodných nástrah a typickým sklonom 30-80%. V podstate od vrchu až dole si stále na brzde.
Áno
som myslel, ze je to pre vsetky rozmery rovnake a je to vec naboja (apropo - ten kotuc ma cca 2 roky) ...
kdesi mam aj novy 203mm pre porovnanie, ale to tak rano
Tym padom tebe tak 2mm s platniciek nebude brzdit 🙂