chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
.....
Pozdavaju sa mi:
SRAM Guide R alebo RS
Shimano ZEE BR-M640
Avid XX Carbon
......... v cene tak 200-250 za obe.
Z menovaných ZEE
Z čisto ekonomického hľadiska, určite RT-76.
Shimana su fajn. Za par supov primerana muzika.
Co sa mojej otazky tyka, tak porozmyslam teda nad tymi ZEEckami, diky za rady
Neviem, ako su na tom goodridge hadice teraz, ale ked som ich daval, potrebovali vlastne koncovky, kvoli vacsiemu priemeru hadice.
moja dilema je ci e4 niesu moc slabe. riesim ci ist do e4 alebo V4.. alebo ci nekupit radsej saint. mam 3 sady saintov a na jeden bike som chcel hope. po x rokoch. mal som uz x2, m4 a skusal som aj v2 a mono6. z hope mam zmiesane pocity. x2 boli slabe xc brzdy, m4 mi prisli tiez dost slabe. v2 a m6 boli brutalne silne.. preto neviem co si mam o e4 mysliet.
to mam samozrejme vsetko nacitane. stale neviem. hlavne pri v4 ma stve to co pisu ze pretrvava obava o nerovnomerne opotrebenie dosticiek pokial ich pouzivas s klasickym tenkym kotucom. V kotuc nechcem lebo je strasne tazky. toto sa dialo hlavne pri starej v2, no v testoch na to upozornovali aj pri v4. pri e4 zas vraj nieje dost sily. specialne na organickych doskach. dilema dilema.
mam objednanu ich mensiu segru http://www.trickstuff.de/de/products/Piccola.php
tak som zvedavy
cleg jazdi par kamaratov a osobne som nemal v ruke silnejsiu brzdu. uchytenie na rajdoch je trochu makke a sem tam slzi packa.