chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
no to majú z tých vybraných všetky, ešte som niečo pridal, a inak ani NN v 2.25 snake skin či double defense nemusí byť zlá AM guma (lastovičky sú macatejšie ako číselko hovorí), prípadne tiež od lastovičky Tučný Albert Predný
tak oživujem túto tému.. po dnešnom prezretí mojich totálne zjazdených plášťov som sa rozhodol, že potrebujem nové. Hľadám niečo rýchle, ľahké skôr na suchšie ,občas mäkšie povrchy na naše slovenské maratóny. Na blatko mám druhý pár plášťov.
Viem, že ich tu na fóre pár ľudí má (asi v evolution verzii ale v dezéne asi rozdiel nebude)... môžte sa k tomu vyjadriť? Zaújma ma hlavne, ako je na tom so životnosťou.
cena je dobrá, váha tiež, poprípade poradte niečo podobné, môže byť aj trochu drahšie (do 30e za jeden).
a čo tak ten RaceKing - je lahký, rýchly a z vlastnej skusenosti ti poviem, že ani na mokrom povrchu to nieje taký prepadák, ako niektorý hovoria!!! A životnosť... to neviem, ešte som ho nezodral
Jeden CROSS MARK som zodral - vskutku dobrý plášť - môže byť ale dozadu - na predné koleso by som volil niečo ostrejšie - ja som mal Mountain King (vlastne stále mám)
keď nad tým tak rozmýšľam, tak ten rocket ron má vyššií ale redší dezén, raceking má hustý nízky dezén, čiže čo sa životnosti týka, tak to bude asi na stejno (opravte ma ak sa mýlim). ale grip mi vychádza lepší u Rocket Rona (len čisto teoreticky)
ten crossmark tiež vyzerá dobre... má s nimi niekto skúsenosti? noise vedel by si porovnať raceking s crossmarkom? koľko km ti ten crossmark vydržal? díky
Ja porovnať neviem, resp. nemôžem. Som Maxxis-ák. Zadný CM (kevlar 60 TPI) šiel veľmi rýchlo do preč s dezénom, po cca 3-4 tis. zmizol zo stredu ten kríž a začal byť cítiť horší záber (čo nezvládne plášť, musí dohnať technika ). Predný je samozrejme stále ako nový (120 TPI, verzia eXC). Je to vcelku pekný držák na všetky typy povrchov a počasia. So snehom sa veľmi rád však nemá, ani so stredne veľkými kameňmi, kde zvykne poskakovať.
Pokial sa bavime o Maxxisoch, tak sa jednoznacne priklanam k Monorailu alebo Crossmarkom.
Pricom Monorail ma o nieco mensi valivy odpor a lepsie vlastnosti pri zatacani
Mam pripravene z kazdeho po pare vo verzii eXCeption Series (zmes 62 a 120TPI), tak uvidim co vydrzia
Ten Crossmark jazdim aj ja ale len vzadu. Slusny valivy odpor, zatial vyzera celkom dobre ale mam najazdene s nim asi len 2tis. km. Ale v predu ho nejazdim. Nedrzal mi dobre stopu tak som tam dal M. Ignitor. Ale je to len subjektivny pocit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.wtb.com/products/tires/allmountain/motoraptor/
prípadne iného WTB dinosaura...
je univerzálnejší ako Minion a rýchlejší ako High Roller.
do za du, aj do predu to ide rovnakym smerom rotacie.
zaujalo ma toto: Rocket Ron Performance 2,25/2,1
http://www.koloshop.cz/horske-pneu-134/schwalbe-rocket-ron-performance-26x2,10-plas%C5%A5/
Viem, že ich tu na fóre pár ľudí má (asi v evolution verzii ale v dezéne asi rozdiel nebude)... môžte sa k tomu vyjadriť? Zaújma ma hlavne, ako je na tom so životnosťou.
cena je dobrá, váha tiež, poprípade poradte niečo podobné, môže byť aj trochu drahšie (do 30e za jeden).
dakujem
savings Schwalbe ROCKET RON 26x2,25" Performance Addix E-25, plášť, TLR, kevlar
26,99 € savings
MOC 44,99 €ujasni si najprv čo chceš a potom si vyberaj
http://bmstatic.mtb-news.de/bikemarkt/data/24/6247maxxis_crossmark_exception_2_1_484_gr_-large.jpg
ten crossmark tiež vyzerá dobre... má s nimi niekto skúsenosti? noise vedel by si porovnať raceking s crossmarkom? koľko km ti ten crossmark vydržal? díky
Pricom Monorail ma o nieco mensi valivy odpor a lepsie vlastnosti pri zatacani
Mam pripravene z kazdeho po pare vo verzii eXCeption Series (zmes 62 a 120TPI), tak uvidim co vydrzia
to si si pomohol...
(subjektivny pocit