chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Na mojom novom bajku budu plaste WTB Wolverin 1.95 - cize budem asi menit
Doporucujem najprv pojazdit a vyskusat,ibaze by si si ich dal vymenit hned pri kupe biku.Tie plaste su dobre,po case vidim ich najvacsiu nevyhodu v nizkom objeme(1.95) a v spojeni s HT dost nepohodlne jazdenie,ale zase 70km maraton s Wolverinom na zadnom kolese nebolo ziadne velke utrpenie.
Maxxis Ardent 2,25
Preco si sem postol aj plaste v rozmere 2.1?
Mimochodom, na com jazdis teraz?
Tie plaste v 2,1 som sem dal preto lebo sa bojim ci sa mi dozadu vojdu vecsie doteraz som jazdil na xc plastoch 2,0 co boli original na biku :/ v lese boli hrozne
V zavislosti od biku a terenu mozes dat dopredu Mountain King II 2,4 a dozadu MK II 2,2.Pripadne dopredu Wild Rock'ra a Grip'ra dozadu. Obe 2,5. Schwalbe by som velmi nebral, co som pocul tak sa dost rychlo deru.
Tak vizerá to ze si objednam tie mountain kingy II Jazdim na Author Tracion 2011 viem ze neni moc urceny na to co jazdim ale na novy nemam tak si ho chcem aspon plastamy prisposobit
Keď to tak vyzerá že by si bral nejaký continental plášť, napíš radšej presne akú verziu chceš objednať/hoď odkaz. Ak to bude protection, tak je treba počítať s tým že na HT to nie je práve najvhodnejšia voľba (tá nepoddajnosť by mohla vadiť spolu s vyšším valivým odporom - najmä vzadu).
Keď to tak vyzerá že by si bral nejaký continental plášť, napíš radšej presne akú verziu chceš objednať/hoď odkaz. Ak to bude protection, tak je treba počítať s tým že na HT to nie je práve najvhodnejšia voľba (tá nepoddajnosť by mohla vadiť spolu s vyšším valivým odporom - najmä vzadu).
tak chcem Continentam MK II protecion dozadu 2,2 dopredu 2,4 tie ktore som dal predtim do linku , uz som ich isiel obiednat mislis zebi to bol velky problem ?? este som rozmislal nad michelyn wild gripR dopredu aj dozadu 2,25 mislis zebi boli lepsie ? http://www.axit.cz/D112885-michelin_plast_wild_gripr_26x2-25_57-559_tl-ready-.html
a este jaki je rozdiel u conti MK II protecion a normalnimi okrem vistuhy bokov a ktoru verziu bi ste brali vi ??:)
diki za radu mislim si ze bi mi tie protecion boli uzitocne lebo teraz som presekol dusu o rafik na obidvoch stranych pri zjazde cez korene a su moc pomole tie MK II a ktoru verziu bi si na mojom mieste zobral ?
zdravim, je tu toho tolko popisaneho, ze sa absolutne neviem rozhodnut, tak som sa rozhodol ze sa spytam, snad si niekto najde cas akurat u mna koncia rocket rony na obidvoch kolesach, za chvilu budu mat 1500 km, dva defekty som na nich dostal. Z plastov poznam len par schwalbe modelov, aj to nie vsetky tie verzie, tak sa obraciam na vas:
jazdim prevazne mtb v malych karpatoch, ale ziadne extremne tereny, zjazdy casto po asfaltkach a niekedy si dam taky cestny okruh do Devinskej. Takze, pozeram ze sa to tu zvykne vyjadrovat v pomeroch, tak ja dam 70:30 Cenovy strop je 20 eur za jeden. Tie RR uz nechcem, lebo su fakt lahko prepichnutelne a nejake superlakhe- neodolne.. Ale pravda je, ze drzia podla mna excelentne, ked uz pride na nejaku techniku. Ked som si pozical otcov bike s lacnymi black jackmi, tak som zistil, ako som navyknuty klopit a brzdit- trochu ma rozmaznali tie RR v tomto. Takze oproti nim chcem menej traktoristicky dezen (na zadnom kolese), trochu lepsiu odolnost proti defektom plus ratam s trochu vyssou hmotnostou
Mozno nejake Maxxis, npr taky Ignitor, Pripadne Kendu Slant Six, alebo Karmu dozadu a dopredu Nieco agresivnejsie. Pripadne mozes vziat overene kombo Mountain King II dopredu a X-King dozadu. Ale tie by som v drotovej verzii neodporucal, velmi lahko ich pichnes.
Ak by si trochu priplatil, tak Mozes zobrat Michelin Wild Grip'r 2,25 dopredu a 2,1 dozadu. Teraz ich jazdim ja a som s nimi velmi spokojny. Drzia solidne aj pri strmom stupani a na cestu sa s nimi da tiez... aj ked ich potom rychlejsie zderies.
RS jedno mam a aj ked odolava lepsie ako normalny Conti, tak ak chces maximalnu ochranu Tak bud Schwalbe Snake Skin alebo Conti Protection. Ostatne firmy maju tiez svoje verzie odolnych plastov, ale teraz sa nerozpametam. Ale dost tu vystuzenu stenu citit pri jazde a tiez v penazenke.
Dopredu nieco s vacsim gripom a dobrim drzanim v zatacke, hoci aj ked ma vyssi valivy odpor. Viac vahy mas na zadhom kolese, takze ak to tak nevadi. A ked ti v zatacke ustreli zadne koleso, tak sa to da prezit. Ked ti ustreli predne tak letis na hubu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Doporucujem najprv pojazdit a vyskusat,ibaze by si si ich dal vymenit hned pri kupe biku.Tie plaste su dobre,po case vidim ich najvacsiu nevyhodu v nizkom objeme(1.95) a v spojeni s HT dost nepohodlne jazdenie,ale zase 70km maraton s Wolverinom na zadnom kolese nebolo ziadne velke utrpenie.
Preco si sem postol aj plaste v rozmere 2.1?
Mimochodom, na com jazdis teraz?
Tie plaste v 2,1 som sem dal preto lebo sa bojim ci sa mi dozadu vojdu vecsie
Tak vizerá to ze si objednam tie mountain kingy II
tak chcem Continentam MK II protecion dozadu 2,2 dopredu 2,4 tie ktore som dal predtim do linku , uz som ich isiel obiednat
http://www.axit.cz/D112885-michelin_plast_wild_gripr_26x2-25_57-559_tl-ready-.html
a este jaki je rozdiel u conti MK II protecion a normalnimi okrem vistuhy bokov a ktoru verziu bi ste brali vi ??:)
Wild Grip`R dopredu OK, dozadu skôr niečo rýchlejšie.
Jednotlivé verzie MK II máš popísané tu http://www.conti-online.com/www/bicycle_de_en/themes/mtb/AllMountain/MountainKing_en.html
Wild Grip`R dopredu OK, dozadu skôr niečo rýchlejšie.
Jednotlivé verzie MK II máš popísané tu http://www.conti-online.com/www/bicycle_de_en/themes/mtb/AllMountain/MountainKing_en.html
diki za radu
jazdim prevazne mtb v malych karpatoch, ale ziadne extremne tereny, zjazdy casto po asfaltkach a niekedy si dam taky cestny okruh do Devinskej. Takze, pozeram ze sa to tu zvykne vyjadrovat v pomeroch, tak ja dam 70:30
Ak by si trochu priplatil, tak Mozes zobrat Michelin Wild Grip'r 2,25 dopredu a 2,1 dozadu. Teraz ich jazdim ja a som s nimi velmi spokojny. Drzia solidne aj pri strmom stupani a na cestu sa s nimi da tiez... aj ked ich potom rychlejsie zderies.
http://shop.dema-bicycles.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=384931&category_id=47550&option=com_virtuemart&Itemid=1
http://shop.dema-bicycles.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=380512&category_id=47550&option=com_virtuemart&Itemid=1
http://shop.dema-bicycles.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=382417&category_id=47550&option=com_virtuemart&Itemid=1
Tie maxxis poznas, alebo sa ti zdaju byt vhodne?
Určite niesom prvý, čo sa to pýta, ale risknem to