chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Zdravím, pomaly ale isto uz bude cas na vymenu plastou, teraz mam http://www.bontrager.com/model/11641 a teraz som bol na par mokrych vyjazdoch a musim povedat par krat som mal na male, zadok mi usiel x krat.
A zaroven by som chcel prejst na bezduse. Chcem kupit original pasky bontrager. Zatial sa mi pozdava Continental Trail King a Schwalbe Hans Dampf - ake mate skusenosti? Oba sa daju kupit v lahsej a tazsej verzii, konkretne u Conti ProTection a RaceSport u Schwalbe TrailStar a PaceStar.
Este viete mi odporucit aky tmel kupit? Mate nejake skusenosti s Bontragerom, ked uz budem v Oslanoch.
mozny rozdiel je urcite. ja som objednaval pred rokom novy set kolies a dva plaste smart sam 1,6" z nemecka. bol som s nimi spokojny tak po odjazdeni som u nas v cykloobchode objednal dalsie dva 1,6" a pozeral som ako puk ked som jeden nahodil ze je uzsi. tie od nas su taivanske a objednane z nemecka su germany. je v tom bordel
Ahojte.
Jazdil som tieto plaste:
26x1.9 IRC Mythos kevlar
26x2.0 Continental Racing King drat
26x2.2 Bontrager XR1 Expert kevlar
teraz budem musiet vzadu pomaly riesit vymenu XR1. bol som doteraz celkom spokojny. a mozno by som si kupil dalsi taky istý ale nejak na slovenskom trhu mam pocit, ze sa nedaju bezne zohnat v maloobchode.
preto som zacal prezerat moznosti a referencie.
jazdim najradsej v lese ale kym sa clovek vyhrabe z mesta nejaky km po asfalte dá.
vychadza mi to zatial na 26x2.25 Schwalbe Nobby Nic ale tu zacina moja "kalvária".
aky je rozdiel medzi Performance a Evolution line ? pretoze jeden stoji aj pod 30 Eur a druhy okolo 50
oznacenie na schwalbe.com je 26x2.25 Snake Skin TL-Ready Evolution Line.....
Ahoj,Performance line je v ich produktovej linii stredna trieda plastov cize tvrdsie zmesy gumy s vacsou trvanlivostou,no horsim gripom.Evo line to ma presne opacne.No a Snake skin oznacuje spevnene boky plasta odolnejsie voci prerezaniu ci preseknutiu.
Preco to chces riesit cez maloobchod,ked tu: http://www.suncycle.sk/sk/katalog/diely-mtb/mtb-plaste/2-1-2-4/39?page=1&id_vyrobcaFilter=24 su omnoho lepsie ceny?Sice tu tvoju ss verziu nemaju v e-shope,ale ked im napises urcite Ti ju budu vediet objednat...
Ahojte.
Jazdil som tieto plaste:
26x1.9 IRC Mythos kevlar
teraz budem musiet vzadu pomaly riesit vymenu XR1. bol som doteraz celkom spokojny.....
nebude prechod na NN trochu privelmi skokovy? NN je o dost odlisnejsi ako XR1, alebo Race king
jofinko
Dakujem za objasnenie pojmov. Co je snakeskin som si nastudoval v katalogu pri plastoch evo line.
A preco v maloobchode ? Asi preto, že niekedy postovne "dotiahne" ten rozdiel ceny aka je v maloobchode (hlavne pri cene za tovar, ktora ma nizsiu hodnotu) a strati zmysel riesit nieco e-shopom a len zbytocne mat potom problemy s vratenim tovaru a naklady na postovne navyse. Už som mal taky pripad, ked mi veduca e-shopu chcela nabulikovať, že ked kupujem okuliare , ktore maju vymenitelne sklička , že oni tam tu vymenu ako e-shop musia vyskusat. Reklamoval som poškriabane sklicka a mastne odtlacky prstov na 80% plochy skliciek. Samozrejme , že tie akože vymienane sklicka boli bez odtlackov. Jednoducho ich niekto už nosil podla mna.
Este mi nechcela podla zakona, co mam narok, vratit prvotne postovne ale iba sumu za tovar.
Odpisal som jej..... teda odkopiroval znenie zakona o podomovom a internetovom predaji a stále nepochopila co musi urobit. Druhy krat som jej to znova okopiroval a vyznacil zvyraznovacom sekcie v zakone, ktore sa tykaju nasho pripadu. A zase, že nevrati postovne. Uz som zacal rozmyslat, ze ci ma zmysel koli 5 evrim to riesit pravnou formou ale asi po 3-4 dnoch sa spamatala a celu sumu vratili na moj ucet....asi sa poradila s niekym co ma aspon maturitu lebo ona bola na tom zjavne biedne. Asi by som sa obratil aspon na obchodu inšpekciu s odovodnenim na porušovanie obchodneho zakona zo strany e-shopu, lebo co mi patri - to chcem. nič viac.
páč ako vravi nadporučik Mazurek "....kázeň je to hlavní, tak to má bejt, tak je to správě..."
andrej25
nedokazem posudit, cital som , ze su to vyborne plaste, tak ak bude skok, tak dufam, že len k lepsiemu.
takto ma upozornovali, ked som presiel na iny typ kajaku.
ziadny horror sa napokon nekonal, vzdy je to podla mna o tom ci vies alebo nie. jasne ze prve chvile som si zvykal na ine jazdne vlastnosti ale netrvalo to dlho.
Zdarec, máte niekto skúsenosť s Fast trackom na predné kolo? Pretože sa mi zdá u mňa zbytočný Nobby nic vpredu pretože nejak tento rok jazdím suché povrchy prevažne spevnené občas šotolina,štrk...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mám konkrétne tieto http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-michelin-wild-grip%C2%B4r-225-tlr-2012/4378 ale také široké asi chcieť nebudeš
Michelin Wild Enduro Front Magix Competion line 29x2,40 TS TLR MTB plášť kevlar čierny
79,99 €
MOC 88,99 €A zaroven by som chcel prejst na bezduse. Chcem kupit original pasky bontrager. Zatial sa mi pozdava Continental Trail King a Schwalbe Hans Dampf - ake mate skusenosti? Oba sa daju kupit v lahsej a tazsej verzii, konkretne u Conti ProTection a RaceSport u Schwalbe TrailStar a PaceStar.
Este viete mi odporucit aky tmel kupit? Mate nejake skusenosti s Bontragerom, ked uz budem v Oslanoch.
Dakujem.
včuľ jazdím vpredu RubberQueen (= TrailKing) a vzadu MountainKing a ľúbi sa mi to
Mimochodom, je mozne ze jeden Nobby Nic 27,5*2,25 je o 3 mm sirsi ako druhy?
Jazdil som tieto plaste:
26x1.9 IRC Mythos kevlar
teraz budem musiet vzadu pomaly riesit vymenu XR1. bol som doteraz celkom spokojny. a mozno by som si kupil dalsi taky istý ale nejak na slovenskom trhu mam pocit, ze sa nedaju bezne zohnat v maloobchode.
preto som zacal prezerat moznosti a referencie.
jazdim najradsej v lese ale kym sa clovek vyhrabe z mesta nejaky km po asfalte dá.
vychadza mi to zatial na 26x2.25 Schwalbe Nobby Nic ale tu zacina moja "kalvária".
aky je rozdiel medzi Performance a Evolution line ? pretoze jeden stoji aj pod 30 Eur a druhy okolo 50
oznacenie na schwalbe.com je 26x2.25 Snake Skin TL-Ready Evolution Line.....
som z toho volajaký zmeteny herr generál...
Preco to chces riesit cez maloobchod,ked tu: http://www.suncycle.sk/sk/katalog/diely-mtb/mtb-plaste/2-1-2-4/39?page=1&id_vyrobcaFilter=24 su omnoho lepsie ceny?Sice tu tvoju ss verziu nemaju v e-shope,ale ked im napises urcite Ti ju budu vediet objednat...
Jazdil som tieto plaste:
26x1.9 IRC Mythos kevlar
teraz budem musiet vzadu pomaly riesit vymenu XR1. bol som doteraz celkom spokojny.....
nebude prechod na NN trochu privelmi skokovy? NN je o dost odlisnejsi ako XR1, alebo Race king
Dakujem za objasnenie pojmov. Co je snakeskin som si nastudoval v katalogu pri plastoch evo line.
A preco v maloobchode ? Asi preto, že niekedy postovne "dotiahne" ten rozdiel ceny aka je v maloobchode (hlavne pri cene za tovar, ktora ma nizsiu hodnotu) a strati zmysel riesit nieco e-shopom a len zbytocne mat potom problemy s vratenim tovaru a naklady na postovne navyse. Už som mal taky pripad, ked mi veduca e-shopu chcela nabulikovať, že ked kupujem okuliare , ktore maju vymenitelne sklička , že oni tam tu vymenu ako e-shop musia vyskusat. Reklamoval som poškriabane sklicka a mastne odtlacky prstov na 80% plochy skliciek. Samozrejme , že tie akože vymienane sklicka boli bez odtlackov. Jednoducho ich niekto už nosil podla mna.
Este mi nechcela podla zakona, co mam narok, vratit prvotne postovne ale iba sumu za tovar.
Odpisal som jej..... teda odkopiroval znenie zakona o podomovom a internetovom predaji a stále nepochopila co musi urobit. Druhy krat som jej to znova okopiroval a vyznacil zvyraznovacom sekcie v zakone, ktore sa tykaju nasho pripadu. A zase, že nevrati postovne. Uz som zacal rozmyslat, ze ci ma zmysel koli 5 evrim to riesit pravnou formou ale asi po 3-4 dnoch sa spamatala a celu sumu vratili na moj ucet....asi sa poradila s niekym co ma aspon maturitu lebo ona bola na tom zjavne biedne. Asi by som sa obratil aspon na obchodu inšpekciu s odovodnenim na porušovanie obchodneho zakona zo strany e-shopu, lebo co mi patri - to chcem. nič viac.
páč ako vravi nadporučik Mazurek "....kázeň je to hlavní, tak to má bejt, tak je to správě..."
nedokazem posudit, cital som , ze su to vyborne plaste, tak ak bude skok, tak dufam, že len k lepsiemu.
takto ma upozornovali, ked som presiel na iny typ kajaku.
ziadny horror sa napokon nekonal, vzdy je to podla mna o tom ci vies alebo nie. jasne ze prve chvile som si zvykal na ine jazdne vlastnosti ale netrvalo to dlho.