chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Vcera test X-King 2.4" UST .. zda sa, ze po asfalte a celkovo to ide rychlejsie nez so starym Fat Albertom . Ale plast na to, ze je oznaceny 2.4" , nie je nic velke. Drzat to nejako drzi, ale Fat Albert je niekde inde .. len ten valivy odpor , uff.
Plast ma uzsiu patku ako kedysi mavali schwalbe, takze plast zapadne do zliabku rafku (UST) a ide nahodit v pohode rukou, ale to v dobe dnesnych rafkov je asi nedolezite.
Bratm ako si to meral dnes mi došiel Fast track, dal som na teba a objednal 2.0 a ten hajzel má len 49mm asi ma drbne , vyzerá to smiešne kedže Nobby má vpredu 57 mm dúfam sa to roztiahne aspon kus
Malo by to tak byť, a dalšie sklamanie je že nejde nahodiť doma len pumpou skúsim zajtra kompresor v robote ale zamrzí kedže RARA performance nebol problém...
Poprosím o radu, stavím sa,že táto téma tu už isto bola,ale naozaj sa nechcem brodiť cez 204 stránok čo tu je:)
Chcem svoj 29er prerobiť na dočasné jazdenie po cestách / dokedy si nekúpim poriadnu žiletku / Poprosím vás o vaše návrhy na plášte. Uvažujem o Kojakovi, 700 x 35,ale obávam sa,či mi nebudú príliš hrubé. Ak tu už niekto podobný problém riešil,budem rád za každú radu.
Musis si zistit aky max tlak zvladnu rafiky (napr mavic ma na to tabulku- vo vseobecnosti cim sirsi plast tym mensi tlak rafik zvladne). Inak by sa tam dal dat v podstate aj 700x23c, lenze ak rafik znesie len 5 barov tak to bude nepouzitelne. Vyhodou 29" je ze tam obujes v podstate cokolvek od MTB plastov cez cross/trekking az po cestne plaste, priemer rafika je rovnaky (622)
Pridam poznatok zo vcera. Volodaj ma najnovsie Miniony v rozmere 2.30. Rozdiel v sirke medzi mojim 2.35 a jeho 2.3 je markantny. Maxxis konecne zacal znacit svoje plaste realnymi hodnotami. Su siroke ako predtym dva a polky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Plast ma uzsiu patku ako kedysi mavali schwalbe, takze plast zapadne do zliabku rafku (UST) a ide nahodit v pohode rukou, ale to v dobe dnesnych rafkov je asi nedolezite.
Bratm ako si to meral
a ano, ani mne sa ho este nepodarilo nahodit pumpou
mam ho od jula minuleho roku myslim
Chcem svoj 29er prerobiť na dočasné jazdenie po cestách / dokedy si nekúpim poriadnu žiletku / Poprosím vás o vaše návrhy na plášte. Uvažujem o Kojakovi, 700 x 35,ale obávam sa,či mi nebudú príliš hrubé. Ak tu už niekto podobný problém riešil,budem rád za každú radu.
Rozmer mojích ráfkov je 622x19.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/cross-plast-ritchey-z-max-shield-comp/5211
po ceste dovali pekne aj do lahkej polnačky na chaty sa dá...
ale ak chceš čisto cestu tak potom kožaka.. ten bude letieť... prípadne hrubšií cestak... na 19ku rafik by išiel
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/cross-plast-schwalbe-kojak-1-35-kevlar-/2759
Schwalbe KOJAK 26x1.35 (35-559) RaceGuard plášť, kevlar
38,99 €
MOC 45,99 €Ritchey Comp Ergo Max riadidlá Ø-31.8 mm/440 mm
60,99 €