chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
niekto skúsenosti s Nobby Nic Evo Double Defense ? je to nejaký badateľný rozdiel oproti verzii iba so snake skinom ? čo sa týka odolnosti voči defektom/prerazeniu
Je citeľne pomalší, ťažší a pri použití tmelu presakoval cez behúň(tmel). V odolnosti som rozdiel ale nespozoroval. Mám ale 60 kíl takže to nemôžem dobre zhodnotiť.
Tak teda Ardent 2.25 nieje vhodny do predu? Ok ale chce to nieco lahke. Hmotnosti ako 900g su uz dost mimo kedze aj Minion ma len 700g a vieme, ze je dobry.
Ja by som ardent dopredu nedal vzadu som ho rozrezal inak slusny plast najlepsie drzal ked sa trocha pritvrdilo v zakrutach na ceste sa rychlo odvaloval bol som s nim spokojny
2.4 ardent mozes dat do predu. Ako pise pol, stuple su vacsie. Ja mam 2.25 na zadnom a 2.4 na prednom a je to celkom pouzitelne.
High roller bude este lepsie drzat.
lahsie odvalovanie som myslel v porovnani s HR v rovnakej zmesi a rozmere. enduro bajk si zasluzi makku zmes dopredu imho. ale guma je vzdy o kompromise a kazdy ma ine kriteria. vyslap s makkou zmesou vpredu vsak nieje az taka smrt.
Sezónu som mal vpredu 42a drôtený Minion a nebolo to také strašné. Aj keď bol teda 2,35 a nie 2,5. Vpredu to až tak necítiť. K nemu som práve dozadu vozil ten Ardent 2,25 a za mňa spokojnosť, veľmi dobrá kombinácia. Až na mokrú trávu a blato, ale to je hádam už pri pohľade na jeho dezén jasné. Na jeseň keď začalo byť vlhko som potom dozadu hodil kevlarový Minion 60a a jazdil ďalej.
som to meral na rafe s 21mm vnutornou sirkou pre nemesisa, tak zverejnim
Zadne 2,25 ardent exo kevlar
Vyska 67 (merane aj s rafikom) -16 (vyska rafiku)
So stuplami je to asi o 1mm viac - uz su zjazdene
Sirka 54 mm , stuple neprecuhuju cez kraj
Predne 2,4 ardent exo kevlar
Vyska 70mm minus 16mm vyska rafku v mieste bez stuplov
3mm plus so stuplami
Sirka 56 mm
So stuplami asi 58 mm
Obute na ZTR crest bez dusi.
Merane umelohmotnym posuvnym meradlom, take berte s rezervou.
Ahojte, máte niekto reálne skúsenosti s plášťami "Maxxis Ikon 29x2,20" EXO TR plášť kevlar".
Použiteľnosť na XC/XCM a AM, valivý odpor, výdrž, náchylnosť na defekty, nasadzovanie ako TLR ???
Zatial je priamym konkurentom vybraný - "Continental X-King ProTection 29x2,2".
Maxxis som ešte nikdy nejazdil, takže každá recenzia y reálnej skúsenosti je dobrá
edit: alebo sa radsej zamerať na "Maxxis Ikon 29x2,20" 3C EXO TR" , je to veľký rozdiel (3C)?
...idem si dneska po ujazdenom snehu a zrazu puuuuuuk...a bolo to...o nic som nezadrapol ani nic podobne....plast schwalbe racing ralph evo...odjazdenych mal okolo 900km...je to bezne ci skor len nahoda...je to moj prvy plast od schwalbe...jazdil som ho vzadu...teraz rozmyslam a dumem co tam nahodim...jazdne vlastnosti boli skvele, bol som s nim na 100% spokojny...len kdesi cosi som zacul ze schwalbe mava tieto problemy a 2x do tej iste kaluze sa mi nechce...chcem nieco co ma skvele jazdne vlastnosti (chodim kade-tade) a nech to ma super vydrz...rozmyslam nad maxxis ikon alebo specialized captain...???rada? VDAKA
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.sicklines.com/gallery/data/529/2010_sp_maxxis_highroller_235.jpg
High roller bude este lepsie drzat.
Zadne 2,25 ardent exo kevlar
Vyska 67 (merane aj s rafikom) -16 (vyska rafiku)
So stuplami je to asi o 1mm viac - uz su zjazdene
Sirka 54 mm , stuple neprecuhuju cez kraj
Predne 2,4 ardent exo kevlar
Vyska 70mm minus 16mm vyska rafku v mieste bez stuplov
3mm plus so stuplami
Sirka 56 mm
So stuplami asi 58 mm
Obute na ZTR crest bez dusi.
Merane umelohmotnym posuvnym meradlom, take berte s rezervou.
Použiteľnosť na XC/XCM a AM, valivý odpor, výdrž, náchylnosť na defekty, nasadzovanie ako TLR ???
Zatial je priamym konkurentom vybraný - "Continental X-King ProTection 29x2,2".
Maxxis som ešte nikdy nejazdil, takže každá recenzia y reálnej skúsenosti je dobrá
edit: alebo sa radsej zamerať na "Maxxis Ikon 29x2,20" 3C EXO TR" , je to veľký rozdiel (3C)?