chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
laro na conti sa vyser zober specialized fast track ten plast je paradny. x kinka mam niekde doma na starej sunke v dratenej verzii celkom rychli no moc toho nevydrzi
vzorka je tak trochu podobná,RoRo je lahší,rýchlejší,ale málo odolný-X King viac znesie,ale je o dosť ťažší a pomalší(viac aj vydrží) samozrejme každý z týchto pláštov má niekolko verzií(od pretekárskeho light kordu až po UST)
tie fast tracky mam na oboch kolesach na prednom ked nafukam moc koleso po sutry v zjazde to moc nedrzi mozno len moj pocit ale je to asi len sila zvyku po nobby nicovi. na zadnom sa to porovnat neda oproti ralphovi je to parada ale ja som ho otocil proti smeru tocenia kolega ho ma v smere na zadnom. hlavne v blate hodne dobre zabera oproti raphovi. zatial som moc nenajazdil na nich okolo 300km po vsetkych terenoch a stale ako nove (uvidime ked sezona zacne naplno kolko vydrzia) ralph by uz bol o cosi tensi ten sa dere pred ocami
Tak bude mi na leto nové papučky náhradu za Schwalbe Nobby nic 2.25
Rozmýšľam nad Maxxis High Roller čo naň poviete?
A chcem sa spýtať je dobré dať do predu iný plášť ako dozadu má to dáke väčšie opodstatnenie? Jazdný štýl AM/EN
predok sa zvykne jazdit z vacsim dezenom nech podrzi (pripadne aj sirsi plast). v zadu sa zvykne vozit rychlejsi plast kde je dezen nizsi a logicky mensi grip. zadok skor ustojis pri nepredvidanom smyku ako predok.
Cize kombimacia Mountain king dopredu a Xking dozadu by mala byt fajn? Obidvoje 2.4". Chcem s tym ist rovno na dovolenku a na tejto placke placatej, kde prave zijem je aj race king prilis drsny, tak to nemam kde vyskusat.
To je velmi fajn kombinacia. Vozim to v 2,2" rozmere a RaceSport verzii a u mna velka spokojnost. Ale ked sa jazdi po sutroch vela, tak radsej asi UST respr Protection verziu, RaceSport maju relativne tenku bocnicu. Verzie bez BackChilli som nejazdil.
Jeden xking je prottection 2.2" a druhy neviem, ale zase 2.4". Mountain kingy su obidva Supersonic (obuvam bike aj pre moju polovicku)
Takze som zase o kusok spokojnejsi a pripravenejsi na dovolenku.
Co poviete na kombo minion DHF 2.5 3C dopredu a 2.3 2zmes dozadu ? Bude ta 2.5 sirkou cca porovnatelna s hansdampfom 2.35 na 21mm rafku ? Nebude sa to zvykat ?
Je pravda ze ta dvojzmes derie menej ako 3c? Nejaky webshop kde DHF maju? K nicomu som sa nedopatral. Dik
Zdravím kolegovia, potrebujem poradiť
Chcem kúpiť nové plášte. Teraz mám Specialized Ground Control (pôvodné)
Bol som s nimi veľmi spokojný. Ale už si odslúžili svoje. Zvažujem zase specialized.
Chcem sa opýtať budú lepšie Fast track? Renegate ? alebo Putagory?
Jazdím XC/XCM a neviem ako sa správajú tieto v blate/piesku.
Mám ísť zese do GK? alebo prípadne nejaká kombinácia? (napr. FT/GK?)
tak chod po pôvodných , prípadne dozadu rýchly FT a popredu niečo s väčšími štuplami po krajoch.. čo máš v hladáčiku je každý na iný typ podkladu... renegate nepoznam a purgatory je skôr odolnejší AM plášť
GK ma vacsie stuple a s prednym kolesom potrebujes keruvat nie? na predok preto lebo ta viac udrzi v terene a na zadnom netreba take stuple na xc a tiez sa nechces narobit. ja mam na oboch fast track swork a ak chces tu sirku ti mozem zmerat mam 29x2,2
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rozmýšľam nad Maxxis High Roller čo naň poviete?
A chcem sa spýtať je dobré dať do predu iný plášť ako dozadu má to dáke väčšie opodstatnenie? Jazdný štýl AM/EN
Takze som zase o kusok spokojnejsi a pripravenejsi na dovolenku.
Je pravda ze ta dvojzmes derie menej ako 3c? Nejaky webshop kde DHF maju? K nicomu som sa nedopatral. Dik
Chcem kúpiť nové plášte. Teraz mám Specialized Ground Control (pôvodné)
Bol som s nimi veľmi spokojný. Ale už si odslúžili svoje. Zvažujem zase specialized.
Chcem sa opýtať budú lepšie Fast track? Renegate ? alebo Putagory?
Jazdím XC/XCM a neviem ako sa správajú tieto v blate/piesku.
Mám ísť zese do GK? alebo prípadne nejaká kombinácia? (napr. FT/GK?)