chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
kus roboty za tym, tiez to nieje zadarmo (ani nit ani zaplata) a zistis ze to nemusi byt dobre........ pritom pri plasti moze ist o zivot ked mas rad svizne dolekopec....... zvazil by som setrenie 30 evry za novy Maxxis
Tak je to mojho kamosa plast, on nejake bomby nejazdi, vlastne vobec, HD dal lebo mu nevadi vyssia vaha a odvalovanie, ale grip naviac sa hodi. Iba toto bola nahoda lebo sme jazdili na takej strkovej polopusti , ja mam SS plast, tak snad predidem niecomu takemu.
to je ok fofo.... treba zhodnotit viacej faktorov... kolko ma nabehane ten plast.... ci to bola nahoda ten suter co trafil..... co jazdi.... ako jazdi.... kolko jazdi.. kde jazdi...
Plast je novucky, ma 2 tyzdne. Suter alebo sklo, mozno este skor sklo. Jazdi vsade mozne, najviac asi traily okolo KE, hlina, male korienky, strk, kamene. A jazdi mozno 100km mesacne. Podla mna este podrzi. Inak to je druhy svalbe co u nas v partii podlahol sklu, prvy bol kamosov table top na bikroske, same sklo to je tam Ale podlepeny dusou a drzi Tak skusim tento to lepkou na plaste.
Neviem co mate proti schwalbe. Jazdím ich 2 roky a ziaden problem som s nimi nemal. Vzdy ma podrzali. Problem je len v tom ze zmes trialstar vydrzi tak 2000km potom sa zacnu stuple trhat. Idem teraz do maxxisov tak uvidím pre porovnanie
Halo tak na 26" cena nie je nejaka vysoka Mam vpredu NN snakeskin trailstar 2.35" a za 30€ paradny plast zatial. Odvaluje sa viac ako slusne oproti starym NN, a grip ma super ako na makkej hline, tak na tvrdom podklade, kamenoch, korenoch. Zatial mi usmykol iba na hlbsom strku, ale drzal sa dlhsie nez by som predpokladal.
Nazdar ... potrebujem radu aké plášte vybrať. Momentálne mám aj vpredu aj vzadu Continental MountainKing II 2.2 a nejako tým pláštom neverím. Jazdím tak 20% asfalt (presun) a 80% lesné cesty/traily v okolí Žiliny (kamene,korene,hlina...). Chcel by som niečo širšie asi 2.3 (aj v predu aj vzadu alebo 2.3 a 2.25 vzadu) a asi by som šiel do maxxisu keď ho každý tak chváli. Diky za rady
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V pondelok je volno sviatok tak preto až v utorok.
Edit:
Vlastne ten co mam neni S-works,tak nic.