chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Nederie sa velmi, grip ma super, zatial mi usiel iba raz na dualslalomke, a to som velmi zatlacil do vyjazdu z klopky. Na kamenoch a makkej hline ako kolajnica. Na 19mm rafiku ma 60-62mm. A valivy odpor ma na ten grip a istotu super. Takze odporucam
Ahojte kolegovia, chcel by som si zohnať plášte na cyklokros ale chcem skinwall. Neviem ale na svk nič nájsť. Iba chalenge. Chcel by som ale schwalbe RR CX s bežovou bočnicou neviete kde sa dajú nájsť?
Laro22 psc vozim ja. Na XC trailovanie v akychkolvek podmienkach je vyborny. No na agresivnejsie jazdenie uz budes citit tu zmes. Na mokrych korenoch napriklad drzal lepsie rocket ron.
..poprosim by som o radu a skusenosti. Mam plaste Michelin WILDROCK'R/ WILDGRIP'R na rafoch MAVIC EN323, zatial s dusami. Su to Tready plaste na Tready rafoch. A za sebou nemilu skusenost pri zhadzovani/ nahadzovani plastov v terene. Mal som defekt a pri vymene duse som skoro odpadol pri zhadzovani plasta. O nahadzovani nehovoriac. Zlomil som 2 plastove montpaky, az napokon sa mi podarilo zhodit plast (pozicanou) zeleznou a to po riadnej morde, kym plast naskocil na raf. Viete mi dat nejaku radu, ako tieto Tready plaste jednoducho demontovat? Co pripadne pomoze? dik
rafik by mal mat v strede drazku
najskor nahodis jednu stranu plasta tak, aby bola patka plasta v tej drazke
nasledne nahodis dusu a druhu stranu plasta
ak chces v terene nehadzovat plast bez duse, tak z mojho pohladu iba ak na pumpe (ale rovnakym sposobom)
Tak ale Magic Mary neni plast,na normalne vozenie ale na DH.Nechcel by som s nim tocit kilometre na celodenke.
nesuhlas.
2 verzie "supergravity" su kilove DH plaste, ale verzia snakeskin , trailstar ma pod 800g, co je menej ako minion dhf , ktory sa bezne jazdi vpredu na trail bikoch. Ale ved kazdy nech si najde co mu vyhovuje, ja som vyskusal kadeco a nic lepsie (dopredu) na normalne vozenie ako MM som este nemal.
Ale pri plastoch nejde len o vahu ale aj o vzorku.A MM drzi fakt super,patri medzi top co som skusil.Ale na moj bajk by som ich nedal,bo su jak suchy zips.Ale do parku su super.
Mozno to raz takto skusim. Tiez som si hovoril ze pokial nejazdim cisto sado maso technicky teren tak Ardent predok a Ikon zadok musi bez problemov stacit. Ale ked som videl ten vzor nazivo trocha som sa prelakov a siel som radsej do kombinacie Ardent/Ardent nakolko som jazdil NN/NN tak nech to viem lepsie porovnat.
Takze po par dnoch jazdenia tras Nizkych a Zapadnych Tatier konstatujem ze po dojazdeni komba Ardent/Ardent sa asi vratim k NN. Moc ma tie plaste neohurili, ked som prvy krat na nich brzdil som si myslel ze sa mi pocas prezuvania asi zavsdusnili brzdy Tak ale na MK kde stravim zvysok sezony budu urcite bohato stacit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chcem dat dopredu niečo čo podrží , rozmyšlam medzi NN 2,35 trailstar SS a HRII 2,3 3C EXO
čo je lepšie?
najskor nahodis jednu stranu plasta tak, aby bola patka plasta v tej drazke
nasledne nahodis dusu a druhu stranu plasta
ak chces v terene nehadzovat plast bez duse, tak z mojho pohladu iba ak na pumpe (ale rovnakym sposobom)
nesuhlas.
2 verzie "supergravity" su kilove DH plaste, ale verzia snakeskin , trailstar ma pod 800g, co je menej ako minion dhf , ktory sa bezne jazdi vpredu na trail bikoch. Ale ved kazdy nech si najde co mu vyhovuje, ja som vyskusal kadeco a nic lepsie (dopredu) na normalne vozenie ako MM som este nemal.
Takze po par dnoch jazdenia tras Nizkych a Zapadnych Tatier konstatujem ze po dojazdeni komba Ardent/Ardent sa asi vratim k NN. Moc ma tie plaste neohurili, ked som prvy krat na nich brzdil som si myslel ze sa mi pocas prezuvania asi zavsdusnili brzdy