chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
niee klasika s dusou. Dnes som vysiel hore na cerovku od zeleznej, mal som ho nafukany na vyssi tlak. Potom som to sfukol trochu a vydal sa na cerovku + vydricky trail. Pocitovo naozaj lepsie drzi stopu a citim sa viac istejsie v zakrutach. Ale tak ako pises. Moje jazdenie a polove ci double-ove jazdenie bude asi trochu ine uz len tym ze ja mam priemerny hardtail, nehovoriac o zrucnostiach ..
caute,
Schwalbe Smart Sam. Otazka znie ci opravit alebo vyhodit. Osobne si myslim, ze skor vyhodit. Je to ale skoda. Na stredovych stuploch este vidno vzor.
dojazdim nudzovo na cesty do prace do konca tyzdna. Vpodstate uz len sa rozhodnut ci dat dopredu xking/raceking 2.2 alebo xking2.4 Nejazdi niekto kombinaciu xking 2.4 vpredu, raceking 2.2 vzadu? Zaujimal by ma rozdiel v rozmeroch vyska sirka. Jazdim 70/30 asfalt/les tak sa stale pohravam s myslienkou osadit aj dopredu raceking. BMC ma napr. takto osadene skoro vsetky modely 2016. Bojim sa hlavne nadmerneho opotrebenia xkinga ked jazdim tolko asfaltu.
Vozím Race King 2.2 vpredu, aj vzadu a to jazdím 50/50 a úplne v pohode. Pri tvojom 70/30 by som, ani o tom X-Kingu dopredu neuvažoval. Race King je rýchly a komfortný. Za mňa choď do toho.
Aktualne som presiel z race king 2,2 na x king 2,4. U 2,2 som nameral sirku 50mm a pri 2,4 som bol sklamany z (iba) 56mm. Vysku som nemeral,ale u 2,4 som cakal vacsie balony. Co som postrehol, aj race aj X kingy su na asfale uzasne tiche (v porovnani s maxxis ikon na druhych kolesach). Oba typy som mal performance verziu ako tubeless. Ak jazdis tolko asfaltu, tak asi tie race kingy, aj dopredu.
tvoje slova zneju viac ako rozumne aku verziu jazdis?
Jazdím verziu Performance, ale ak ich zjazdím, pôjdem do RaceSport. Môžem potvrdiť, ako to tu už bolo spomenuté, na asfalste sú veľmi tiché a válivý odpor tip-top.
daniel_po ja mam x-king 2,2 racesport. Su lahke, odvaluju paradne, ale s tou zivotnostou je to horsie. Za tu lahkost je nejaka dan. Zadny plast mi doslova mizol pred ocami
tak som dosiel vcera do predajne a akcia na 2,4 x-king performance za 17,90. Nedalo sa nekupit. Inac obrovsky balon. Podla toho co som meral ma 2,4 palca na vysku, nie sirku . Hodil som ho dozadu, je totiz neskutocne pohodlny. Cez tyzden ked chodim iba po asfaltke do prace ho nabombujem na 4,5 atm a bude to vpohode. Uz sa tesim na prvu lesnu stojku kde som musel zosadat kvoli tomu, ze mi smart sam presmykoval. Ked toto fuknem na 1,8 musi to mat fajny zaber.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Schwalbe Smart Sam. Otazka znie ci opravit alebo vyhodit. Osobne si myslim, ze skor vyhodit. Je to ale skoda. Na stredovych stuploch este vidno vzor.
s hentym by som uz nejazdil, ale mozno chces prispiet do temy pady na biku
Stred drzi este, dojazdim s nimi sezonu a potom kupim dhrII. Uvidime ci to bude taky zazrak ako to.tu ospevujete.
Jazdím verziu Performance, ale ak ich zjazdím, pôjdem do RaceSport. Môžem potvrdiť, ako to tu už bolo spomenuté, na asfalste sú veľmi tiché a válivý odpor tip-top.