chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
daniel_po ja mam x-king 2,2 racesport. Su lahke, odvaluju paradne, ale s tou zivotnostou je to horsie. Za tu lahkost je nejaka dan. Zadny plast mi doslova mizol pred ocami
Fúha, až tak? Aj vpredu, aj vzadu máš RS? Možno by som potom dal kombináciu dopredu RS, dozadu Performance. Moje Performance sa mi nezdajú, žeby šli dole nejako brutálne.
Jeden postreh. Vela sa tu popisalo o tom, ze conti plaste su uzsie a vyssie ako ostatne, o com som sa aj ja presvedcil ked som kupil 29x2,4 xking dozadu. Sirka 54mm, co odpoveda 2,1. Po mesiaci som dokupil aj dopredu a uz na pohlad bol medzi nimi rozdiel. Po zmerani som zistil, ze pouzivany plast si sadol a na sirku uz ma 58mm. Novy 54 tak ako stary za nova. Uvidime ci sa casom rozsiria az do 60mm
Caute chcem sa opytat jazdite niekto znacku hutchinson a konkretne plast python 2 ? Momentalne mam Conti race king ktore mi vyhovuje aj v blate no mozno by to niekedy chcelo vacsi dezen a tak poskulujem po pythone
Dik za reakcie
Na biku mam od kupy osadene continental x-king 2,2x27,5. Zadny plast by este nejake km vydrzal, no narezal som bocnicu. Spravne chapem z prilozenej tabulky od vyrobcu, ze sirka 2,2 je najuniverzalnejsia? Chcel som vyskusat ten najsirsi. copyrightblobs.continental-tires.com blobs.continental-tires.com
Lenze u continentalu plati ze cim sirsie vyhotovenie rovnakeho modelu, tym redsia je vzorka. Naco mi bude v blate uzky plast s tak hustou vzorkou? Uzky je dobry na sucho, ked je zuvanie plasta v zakrute skor nevyhodou.
Ale do mokreho a makkeho terenu by som imho volil sirsi plast s riedkym a vyraznym vzorom.
Napr rozdiel medzi xkingom 2.2 a 2.4 je dost podstatny. Pri 2.2 je stred v podstate suvisly kdezto pri 2.4 su figury dalej od seba. Cize na pevnom podklade kladu odpor, no v makkom sa pekne zakusnu do podkladu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fúha, až tak? Aj vpredu, aj vzadu máš RS? Možno by som potom dal kombináciu dopredu RS, dozadu Performance. Moje Performance sa mi nezdajú, žeby šli dole nejako brutálne.
Dik za reakcie
dopredu radšej ardent normalnu verziu, race je dost podobná s ikonom.
Niečo k téme: https://www.youtube.com/watch?v=fGv329v8-vI
ale prečo 2,4ka nema že WET?
Ale do mokreho a makkeho terenu by som imho volil sirsi plast s riedkym a vyraznym vzorom.
Napr rozdiel medzi xkingom 2.2 a 2.4 je dost podstatny. Pri 2.2 je stred v podstate suvisly kdezto pri 2.4 su figury dalej od seba. Cize na pevnom podklade kladu odpor, no v makkom sa pekne zakusnu do podkladu.