chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Čaute, potreboval by som poradiť ohľadom výberu plášťov. Jazdím 70% asfalt a 30% poľné cesty, piesok a občas blato. Potreboval by som plášte o rozmere 29. Zatiaľ som pozeral po týchto. Keď tam mi môžte poradiť aj iné, s ktorými máte dobré skúsenosti, také ktoré vydržia a tak... Ďakujem.
Od michelinu som mal wild griper, aj keď je to iný dezén, no možno rovnaká zmes....na suchu bili dobré, no do mokra radšej nie, tiež by som volil radšej maxxis, ale ak to má byť len na suchý podklad, tak aj micheliny budú dobré
Ikony fakt hucia, ked som s nimi prvy krat isiel tak po mne vsetci na okolo kukali, trochu je to uz lepsie ale stale hucia trochu, ale je mozne ze su aj viac hucave plaste. Normalne zvazujem ze zas na leto prezujem naspat na tie 2" wtb plaste
Ešte som si tie plášte porovnával na hmotnosť, M Wild racer 675g, Country racer 740g, a Maxxis Wormdrive 495g.
No na starom biku som mal 26 Maxxis Larsen TT a tie hučali docela dosť. Ale mne sa ten zvuk páčil.
Mne zatial najlepsie vzadu valil a najmenej hucal racing ralph. Porovnatelne vali aj thunder burt ale trochu viac hulaka.
Da sa povedat ze vsetko co nema v strede suvisly dezen huci.
Ja môžem za seba odporučiť vittoria mezcal. Zatiaľ najlepšie čo som mal. Na ceste kvôli skoro súvislému stredu ani nevieš, v lese ale podržia https://www.vittoria.com/tire/mezcal/
Chalani ale 70% asfalt ?To skôr niečo v podobe Maxxis Pace, CrossMark -sice aj tie hučia a na mokrom asfalte nebezbečné na predku. Alebo od conti fighter III. Panaracer comet.
Teraz testujem "Schwalbe G One" 29x2,35. Veľmi rýchle plášte na suchý povrch na moje prekvapenie,že nemajú žiadny vzor držia výborne. Jazdím hlavne lesné zvážnice, asfaltové presuny (hlina,tráva,asfalt,makadan) uvidíme koľko znesú??! Bočnica je snake skin.
Prezeral som ešte nejaké plášte. Pozeral som tie Maxxis Wormdrive, ale že sú dosť tenké. Ale skorej ma zaujal Maxxis Pace. Že je má na ceste malý odpor a je docela rýchly, a tichý.
Ahojte aky plast dopredu by ste mi odporucili od maxiss. Jazdim okolie rajeckej doliny, asfalt minimalne obcas tazsie zjazdy miestne traily ale zaroven dlhsie trasy okolo 50km aj viac a sem tam nejaky maraton takze nechcem velku brzdu ale zasa nech ma to trosku podrzi. Celkom spokojny som bol s noby nicom ale chcem skusim maxiss ked ho vsetci tak chvalia. Dozadu som dal ikon tak nech to ladi vpredu mam momentalne xking.
Ten X-king je tak akurat ked je vzadu Ikon. Este sa da zvazit Mountaing king, ale to uz je trochu nepomer medzi predkom a zadkom, cize nie velmi dobry stav. Darmo sa budes moct viac opriet o predok ked Ti ustreli zadok...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale ten ikon bol na asfalte fakt pomaly.
No na starom biku som mal 26 Maxxis Larsen TT a tie hučali docela dosť. Ale mne sa ten zvuk páčil.
Da sa povedat ze vsetko co nema v strede suvisly dezen huci.
https://www.vittoria.com/tire/mezcal/
https://eshop.dema.bike/product/73191-plast-maxxis-high-roller-ii-27-5x2-30-kevlar-exo-tr-3c-maxx-terra
Ten X-king je tak akurat ked je vzadu Ikon. Este sa da zvazit Mountaing king, ale to uz je trochu nepomer medzi predkom a zadkom, cize nie velmi dobry stav. Darmo sa budes moct viac opriet o predok ked Ti ustreli zadok...