chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
To mate vsetci bezdusaky s tymito tlakmi? Ja mam ikony drotove a ked su na tri bary tak su po nasadnuti doat makke, ked nebodaj idem do kopca po asfalte tak pri troch mam pocit ze idem pomaly po rafiku a to nehovorim ako to ide tazko.
na 3 baroch su ako kamen, mas dobru pumpu? odmeraj si to niečim iným...
mne ikony idu pri 2,5bare ako raketa hore asfaltom
PS: niekde udelali soudruzy chybu..
ja jazdim vpredu ardent race a vzdu ikon oba 27.5 2.2 bezdusove a tlaky vpredu 1.6 a vzadu 1.8 rafik sirka 30 a vsreko vpohode (moja vaha a vybavou cca 85kg)
na zimaku ma ikon s dušou to som pri nahadzovaní aby zaskošil fukol na 3 a tiež to bol kamen, fakt si prever tu pumpu, nejakým tlakomerom alebo inou pumpou.
OK skusim tlakomerom co mam na auto, ale fukal som to uz viacerymi pumpami a podla mna je to pod 3 makke jak fras, ked som vedel ze pojdem len asfalt a hlavne hore (napr z Race na BK) tak som dal max co je tusim 4,5 bar. Uz dlhsie zvazujem ze na leto prezujem naspat tie WTB wolverine 2,0 co tam boli. Tie boli rychle len zas na moktrom boli horsie.
OK skusim tlakomerom co mam na auto, ale fukal som to uz viacerymi pumpami a podla mna je to pod 3 makke jak fras, ked som vedel ze pojdem len asfalt a hlavne hore (napr z Race na BK) tak som dal max co je tusim 4,5 bar. Uz dlhsie zvazujem ze na leto prezujem naspat tie WTB wolverine 2,0 co tam boli. Tie boli rychle len zas na moktrom boli horsie.
toto by som pochopil keby máš minimálne 120 kg, keď sa ti to zdá pri 3 baroch mäkké a to určite nemáš , takže chyba bude niekde inde,
ale aj tak, tiež som jazdil s dušami a keď som fúkol raz zo zvedavosti zadný na 3 bary, išlo ta hore super, no dole som zachvílu zastavil, lebo to skákalo ako koza, tvrdé ako betón a odpúšťal som, lebo prílnavosť tam bola 0, použiteľné tak na asfalt, prípadne max zvažnice aj to len do kopca, vážim cca 90 kg
ja mám icon s dušou (zatiaľ som sa ho neodhodlal využiť na bezdušu) ale keď dám 2,5 tak je to už dosť tvrdé. Dávam mu menej. No tiež mám občas pocit, že to je mäkké. Ale to bude asi len pocit, lebo vždy mi okolojazdiaci povedia, že je to z ich pohľadu ok.
Vittoria. Dobrá značka? Prechádzam zo Schwalbe Noby Nic na niečo iné... Zvažoval som Continental. Ponúkli mi Vittorie, vraj na tom chalani jazdia. Tak keď má niekto s nimi skúsenosť, prosím o radu. Mám bezduše TLR. Ďakujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale mas TL nie? a asi tak 70kg
toto by som pochopil keby máš minimálne 120 kg, keď sa ti to zdá pri 3 baroch mäkké a to určite nemáš
viete mi poradit bezdusove plaste ??
pozadujem:
-hmotnost do 500g
-plaste na bezdusovy system
-a dezen nieco ako conti race king alebo hutchinson pytnon 2
Cena okolo 30€/1ks
http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/26/mitas-scylla-top-design-v96-tubeless-supra-26x2-25-mtb-plast-kevlar.html
-akurat vo verzii 26x2,1 ktory ma 470g
Dakujem predom za kazdu odpoved k teme
http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/maxxis-ikon-29x2-20-exo-tr-plast-kevlar.html
savings Maxxis Ikon 29x2.20" EXO plášť, TR, kevlar
36,99 € savings
MOC 69,99 €