chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Ahojte, nejazdi niekto conti mountain king vo velkosti 2.4 ? Aky je to plast co do objemu? pretoze 2.2 je dost uzky.
Ahoj,
zmerať ti to teraz neviem. Možno večer, keď budem doma. Jazdím 29x2,4. Tiež Nervák. Oproti 2,2 je to v strmých lesných a poľných úsekoch citeľný rozdiel, hlavne pri stúpaní, podstatne lepší záber. Tiež mám vnútornú šírku iba 19mm. Pneumatika má trochu "balónový" tvar na tom ráfiku. Do rámu sa zmestí bez problémov.
Ahojte, chystám sa kúpiť nové plášte na môj ht, doteraz som na ňom jazdila conti x king 2.2 s drôtenou pätkou v predu aj vzadu. Chcela by som prejsť na kevlar a rozmýšľala som dať do zadu niečo rýchlejšie. Celkom sa mi pozdáva kombinácia maxxis ardent race exo tr 3c vpredu a do zadu ikon exo tr 3c, alebo conti x king vpredu a vzadu race king, ale verzia performance, možno race sport, lebo protection sú už moc drahé na mňa . Len sa zas aj bojím či to v zajdoch nebude moc kĺzať ale zas nechcem niečo čo ma bude brzdiť na cestách. Čo by ste mi odporučili?
Kedze si dama, tak slusne naznacit par stran dozadu tuto obmenu riesenu, resp. na variant, ktory chces. ARDENT/IKON tu bol uznany za vhodnu kombinaciu radou starsich menicov plastov
Chalani a viete mi poradit ci siahnut po Maountain Kingoch alebo radsej po Trail Kingoch? ten trailking ma lepsi dezen takze asi aj bude lepsie drzat v lese ...ale uz neviem.
Ahojte, chystám sa kúpiť nové plášte na môj ht, doteraz som na ňom jazdila conti x king 2.2 s drôtenou pätkou v predu aj vzadu. Chcela by som prejsť na kevlar a rozmýšľala som dať do zadu niečo rýchlejšie. Celkom sa mi pozdáva kombinácia maxxis ardent race exo tr 3c vpredu a do zadu ikon exo tr 3c, alebo conti x king vpredu a vzadu race king, ale verzia performance, možno race sport, lebo protection sú už moc drahé na mňa . Len sa zas aj bojím či to v zajdoch nebude moc kĺzať ale zas nechcem niečo čo ma bude brzdiť na cestách. Čo by ste mi odporučili?
Ak chces nieco rychlejsie a co ta nebude brzdit na ceste, tak jednoznacne Race King, drzi celkom v poho a je fakt rychli. Vpredu Ikon, lebo je sirsi ako X-king, ten je uzucky a moc sa mi nepozdaval.
palo14 - Ďakujem za tip a nebude v teréne pri zatáčaní a zjazdoch vpredu ten ikon zle držať?
Izzy68 - Áno viem, prečítala som si veľa toho v tejto téme predtým než som sem písala. Len som chcela vedieť, ktorú kombináciu by ste mi viac odporučili, prípadne poradili niečo iné. Vďaka za reakciu k maxxisom .
black_cat ked chces exotiku, tak BARZO/MEZCAL. velmi dobra kombinacia aj plaste. Priatelka to dere uz asi polroka na vsetkych povrchoch a pochvaluje si.
Magic Marry, Minion DHF/DHR 2/HR2, Specialized Butcher, WTB Vigilante.... Nejakú mäkšiu zmes a primerane nízky tlak - to si musíš vyskúšať sám.
edit: vidím že bývaš neďaleko, ak chceš, tak sa zastav niekedy, mám na predku DHF, môžeš skúsiť pojazdiť a budem zhadzovať DHR2 zo zadu (na leto nahadzujem Minion SS), môžem ti ho aj požičať ak by si chcel vyskúšať.
black_cat dozadu mezcal 2.10 si myslim, ze vpohode, barzo 2.25 dopredu. Vittorie nie su zrovna uzke plaste v porovnani s inymi. Nie je 2.10 ako 2.10. Ale osobnu skusenost s 26" nemam.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ahoj,
zmerať ti to teraz neviem. Možno večer, keď budem doma. Jazdím 29x2,4. Tiež Nervák. Oproti 2,2 je to v strmých lesných a poľných úsekoch citeľný rozdiel, hlavne pri stúpaní, podstatne lepší záber. Tiež mám vnútornú šírku iba 19mm. Pneumatika má trochu "balónový" tvar na tom ráfiku. Do rámu sa zmestí bez problémov.
https://www.mtbiker.sk/foto/361441/31816_fotky-z-vyjazdov_5a70b7ac3adacjpg.html
Ak chces nieco rychlejsie a co ta nebude brzdit na ceste, tak jednoznacne Race King, drzi celkom v poho a je fakt rychli. Vpredu Ikon, lebo je sirsi ako X-king, ten je uzucky a moc sa mi nepozdaval.
Izzy68 - Áno viem, prečítala som si veľa toho v tejto téme predtým než som sem písala. Len som chcela vedieť, ktorú kombináciu by ste mi viac odporučili, prípadne poradili niečo iné. Vďaka za reakciu k maxxisom
edit: vidím že bývaš neďaleko, ak chceš, tak sa zastav niekedy, mám na predku DHF, môžeš skúsiť pojazdiť a budem zhadzovať DHR2 zo zadu (na leto nahadzujem Minion SS), môžem ti ho aj požičať ak by si chcel vyskúšať.