chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
HD asi moc na DH nebude mal som performance ale nie addix a bola to katastrofa snáď po všetkých stránkach. Ale tie zmesi Addix sú vraj podstatne lepšie.
Ja teda DH nejazdím, no poskúšal som už viecero značiek a odkedy som skúsil Maxxisy tak iné ani nechcem Dobrá cena a výborná kvalita. U mňa bezkonkurenčná voľba. Teraz mám Minion DHF 3C/HR2. Ten HR som mal vpredu na skúšku, no DHF je lepší. A vzadu som mal aj DHR2 a ten by som asi uprednostnil pred tým HR2, ale keď som ho už mal, tak som už nechcel kupovať ďalší plášť a nechal som to tak. Ale DHR2 je vzadu isto trochu rýchlejší a lepšie odvaľuje . Ale pokiaľ to má byť čisto na DH a teda lanovky, tak je to asi jedno, teda pokiaľ nepretekáš, čo asi nie, inak by si v tom mal asi jasnejšie
Ak chceš skúsiť Schwalbe, tak ber Magic Marry ako taký univerzál a Dirty Dan do mäkkého terénu. Od Continentalu môžeš skúsiť Der Baron a Der Kaiser. Časom ale skončíš aj tak pri Maxxis-e lebo cena
Ak chceš skúsiť Schwalbe, tak ber Magic Marry ako taký univerzál a Dirty Dan do mäkkého terénu. Od Continentalu môžeš skúsiť Der Baron a Der Kaiser. Časom ale skončíš aj tak pri Maxxis-e lebo cena
Neviem kde nakupujete vy, no v nemeckych velkych obchodoch je bezna cena 3C Exo Maxxisov vzdy vyššia ako u Evo Addix.
Schwalbe nie je problem zohnat za 40€(aj SG verzie) no porovnatelny Maxxis stoji minimalne 45€.A nie je tomu tak iba tento rok.To len na margo cien, nehovorim o kvalite.
Môže byť. Ja jazdím klasiky nie 3C a väčšinou ich kupujem buď tu na mtbiker alebo soof.sk okolo 25E.
jofinko nechystáš sa napísať článok alebo aspoň krátke zhrnutie ako si spokojný s tým Whyte-om? Recenzií som prečítal viacero, ale zaujímal by ma aj názor bežného človeka. Časom keď budem meniť bike by som chcel niečo podobné (29", 130-150 mm zdvih vzadu) a Whyte je jeden z kandidátov. Zaujímalo by ma hlavne či okrem trailov, kde bude určite perfektný je možné normálne jazdiť aj nejaké bežné výjazdy po horách okolo 50-80 km. Tvoria dosť veľkú časť môjho jazdenia.
fofo050 ťažko povedať, toľko ráfikov aby som to overil nemám
Predtým som mal na 26" DHF ale 2C a ten stál myslím že 23 €, takže ako píšeš okolo tých 25 by sa mali pohybovať. 2C mám teraz vzadu a dopredu som chcel skúsiť na odporúčania viacerých tú 3 zmes, ale je to cítiť. Dopredu sa to oplatí, tam je tá prílnavosť lepšia, vzadu zas tvrdšia zmes vydrží dlhšie
volodaj taká recenzia od niekoho z fóra na ten Whyte by zaujímala aj mňa . Teda samozrejme nie len vychváliť, ale napísať to reálne + aj -.. Rád by som si ho šiel vyskúšať budúci rok, ak budú znovu na bike feste.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/26/schwalbe-hans-dampf-performance-tlr-addix-26x2-35-mtb-plast-kevlar.html: ako sa sprava ju na mokrom a suchom podklade?
jazdím DH a chcel by som skúsiť aj iné plašte nie len maxxis tak preto sa pýtam ak s nimi ma niekto skúsenosť a jazdi ich tak nech napíše veľmi by mi to pomohlo ďakujem.
savings Schwalbe Hans Dampf 29x2.35" Performance Addix E-25 plášť, TLR, kevlar
26,99 € savings
MOC 44,99 €http://www.reifenbreiten-datenbank.de/reifen-Maxxis-Minion%20DHF-27.5x2.50.html
Neviem kde nakupujete vy, no v nemeckych velkych obchodoch je bezna cena 3C Exo Maxxisov vzdy vyššia ako u Evo Addix.
Schwalbe nie je problem zohnat za 40€(aj SG verzie) no porovnatelny Maxxis stoji minimalne 45€.A nie je tomu tak iba tento rok.To len na margo cien, nehovorim o kvalite.
savings Maxxis Minion DHF 29x2.50" WT 3C Maxx Terra EXO TR plášť, kevlar
53,99 € savings
MOC 78,99 €jofinko nechystáš sa napísať článok alebo aspoň krátke zhrnutie ako si spokojný s tým Whyte-om? Recenzií som prečítal viacero, ale zaujímal by ma aj názor bežného človeka. Časom keď budem meniť bike by som chcel niečo podobné (29", 130-150 mm zdvih vzadu) a Whyte je jeden z kandidátov. Zaujímalo by ma hlavne či okrem trailov, kde bude určite perfektný je možné normálne jazdiť aj nejaké bežné výjazdy po horách okolo 50-80 km. Tvoria dosť veľkú časť môjho jazdenia.
fofo050 ťažko povedať, toľko ráfikov aby som to overil nemám