chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
viem ze mi tu asi niekto nadá,ale precital som asi poslednych 30 stran a som z toho uplne hovado. minuly rok som kupil Ardenta 29x2,25 a dal ho dopredu a stary plast dozadu,ale aj ten uz ide pod kvetinky a teraz neznam co kupit. na to blato co na nas ide ci nieco dozadu, alebo tam svacnut toho Ardenta a kupit nieco dopredu? za kazdu radu budem rad
a este ci nie obrovske faux pas mat na kazdom kole inu znacku, bo sa mi celkom pozdava tento : https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/continental-cross-king-performance-tlr-29x220-mtb-plast-kevlar.html
Marinada dik, jazdim tak light, hlavne v lete najradsej po hore,single, lesne horske chodnicky, cesticky, ale chcem trochu jazdit aj teraz a dufam ze aj sem-tam cez zimu. Ten Minion DHF vyzera fakt dobre,len je tam trosku vyssia cena, ale v podstate aj ten Ardent stal 35. Myslis ze ten cross-king je o nicom, alebo sa mi nebude hodit?
inac mas pekny bike!
Este na tom cross-kingu sa mi paci TPI 3/180, cize bych mozno aj ten defekt dostal mozno raz za rok, nie 3x, ci to je blbost? A k tomu Minionu, on je az 29x2,5 a ja mam raf len 19mm. ci to nevadi?
jazdi tu niekto Specialized Slaughter v kombinacii s Butcherom?? Ktory sa lepsie odvaluje?... Butcher mam vpredu a max spokojnost, ale premyslam ktory z nich dat dozadu.... dik za rady..
Nové Nobby Nic celkom milo prekvapili, tak som zvedavý na tento ťažší kaliber ?. Kým nezačnem lyžovať, tak by mali podržať všade.
Nasadenie bolo trochu boj, najprv jedna pätka pomocou duše, potom jarová voda a nakoniec sa chytili. Maxxis som bol zvyknutý, že šli ako po masle. Inak vedel som, že to budú macky, ale Minion 2.3 popri nich vyzerá ako galuska ?.
Dnes nepríjemne prekvapený. Musel som zhodiť 4 mesiace starý Continental X-King 29x2.2 RaceSport vyrobený v DE za 50€ a nahodiť starý Continental X-King 29x2.2 RaceSport vyrobený v Číne.
Nové Nobby Nic celkom milo prekvapili, tak som zvedavý na tento ťažší kaliber ?. Kým nezačnem lyžovať, tak by mali podržať všade.
Nasadenie bolo trochu boj, najprv jedna pätka pomocou duše, potom jarová voda a nakoniec sa chytili. Maxxis som bol zvyknutý, že šli ako po masle. Inak vedel som, že to budú macky, ale Minion 2.3 popri nich vyzerá ako galuska ?.
[quote="@1419187"]Nové Nobby Nic celkom milo prekvapili, tak som zvedavý na tento ťažší kaliber 😂. Kým nezačnem lyžovať, tak by mali podržať všade.
Ty stary vlk si prešiel na Schwalbe, niečo na to bude, ale su to skvele plašte a ten grip, budeš spokojny. (2,35 mackovia)
Ja som dal tie Maxxisi Dhf 2,50 3C Terra, (predok) bol som dnes na Choči, dole do Valaskej Dubovej, brtus skaly, mokro a podržali. Tak ked mam porovnať, tak neviem, oba su paradne. Asi rozhodne cena
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a este ci nie obrovske faux pas mat na kazdom kole inu znacku, bo sa mi celkom pozdava tento : https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/continental-cross-king-performance-tlr-29x220-mtb-plast-kevlar.html
savings Continental Cross King 29x2.20" Performance plášť, TLR, kevlar
27,99 € savings
MOC 41,99 €inac mas pekny bike!
Asi zle vidím
Véd to máš maruse nie nika. Co si peu?
volodaj: Dobre vidim, ze magic mary mas na zadnom?
Ty stary vlk si prešiel na Schwalbe, niečo na to bude, ale su to skvele plašte a ten grip, budeš spokojny. (2,35 mackovia)
Ja som dal tie Maxxisi Dhf 2,50 3C Terra, (predok) bol som dnes na Choči, dole do Valaskej Dubovej, brtus skaly, mokro a podržali. Tak ked mam porovnať, tak neviem, oba su paradne. Asi rozhodne cena