Nazdar lidi, mam taku otazocku...tu kde teraz jazdim je velmi vela trailov s kamenistym a skalnatym povrchom (ked sa uz konecne dokopem k napisaniu clanku pre cerva, tak posudite sami) a dost ma pri zjazdovani serie, ze mi retaz skace kadetade... rozmyslal som o viacerych moznostiach napnut kyvne rameno prehadzovacky pruzinou alebo dat kolecko medzi prehadzovacku a taniere ...
co myslite ???
s akymi rieseniami ste sa stretli popripade co by ste odporucili ??
momentalne jazdim na Cannondale Prophet 2000 a prehadzovacka je Sram 9.0
videl som take podomacke riesenie... tuto chalani co jazdia fr a dh maju pod maticou zadneho kolesa prichytenu taku hlinikovo listu asi 10cm dlhu s dierkou na konci...no a medzi tou dierkou a ramenom prehadzovacky maju napnutu pruzinu...aj ked neviem aky to ma vplyv na prehadzovanie...
ja som mal v predu normalne 3 prevodniky, vymenil som za jednu pilu aj s napinakom(kladka+voditko) a je to super tiche. ale videl som aj take napinaky co si mozes dat aj na troj prevodnik...je to jedna siroka kladka po ktorej sa klze retaz a ma to celkom dobry ucinok.
spraavne..to kolecko sa nehybe sice, ale je dost siroke nato aby sa po nom hybala retaz...vyraba EXU ako uz bolo spomenute ale myslim ze aj Shaman Racing...
hej aj shaman to vyraba, stoji to liter a je to uplne super..., staci dat dlhsy srob co drzi kolecko co stoji asi 5 korun a je to.len obcas robi blbosti retaz ked sa toci opacne, ale stacilo si zvyknut ze nemam tocit klukami dozadu ked stojim a nudim sa:-) a este od vyrobi to ma strasny zvuk..lebo je tam tvrde kolecko ale da sa kupit nove alebo lacne a dobre riesenie dat na to kolecko co tam je izolacnu pasku a beha to ticho a este si to v tej paske vybeha drazky a lepsie to ide.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neviem ale nepojde retaz potom seliak nakrivo?
a jako dlho uz mas tu prehadzovacku? nemoze byt na nej uz slaba pruzina?
sa mi zda zbytocne vymyslat seliake provizorne resienia. to ti az tak vadi?
mam to odskusane a funguje to..
len treba nejst tu "spravnu" pruzinu
:]
alebo singlespeed