Cavte bikery, xcem sa vas spytat či sa ta nastavit na zadnej prehadzovacke (Shimano Acera) aby bola retaz viac napnuta lebo ked skačem tak mi retaz moc lieta a obija kostru.
Dik
viac pokrocili clenovia ti mozno poradia ako sa da napnut retaz ked sa da napnut...
ja zatial len tolko ze mozno by stacilo nieco nalepit na kostru ... v bajkoshope kupis kadejake nalepky molitanz a pod.
to som už dal, take na suchy zips do čoho obališ tu trupku medzi retazou, to je v poho už to neobija no aj tak ta retaz neprijemne lieta pri každom skoku,
HELP ME
Neviem ale aj na acere by sa mali dat prehodit pruziny na tvrdsie. Len neviem ako by som ti to vysvetlil. A este by si mohol skusit skratit retaz ako tu uz bolo spominane.
A to akože normalne zoženiem novu pružinu do prehadzovačky?
Nemyslel som vymenit pruzinu ale prehodit ju do inej dierky(pruzina v klboch) Vacsinou byvaju 2 polohy(dierky) a novy salter je nastveny do tej slabsie napnutej.
robilo mi to iste...je dost mozne ze ak si kupoval novu retaz tak bola o cosi dlhsia ako povodna....robilo mi to iste co tebe a skratenie retaze mi tento problem vyriesilo...
Sram je nemecky vyrobca prehadzovaciek porovnatelny s shimano...Pital som sa na to v predajni ked som kupoval byke.Chcel kupit Kelly's Oxygen 05. http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=c ... 1100464545
Ten Oxigen ma sram vybavu v zadu lenze som radsej kupil Kelly's Magic 05.Nieze by som nechcel ten Oxigen je to celkom v pohode bicykel aj celkom dobru vybavu to ma,ale mal Revoshifty (zevraj sa to kazi) to ma tak odradzalo a Magic bol zo zlavou 6000 SK...Tak nebolo nad cim rozmyslat...
Sram je nemecky vyrobca prehadzovaciek porovnatelny s shimano...
ja by som povedal, ze SRAM je na vyssej urovni ako shimano.... SRAM nerobi len prehadzovacky, ale aj retaze, kazety, a vlastne vsetko, co sa tyka prevodoveho systemu.... a zatial som nepucul nikoho sa stazovat.... ja som jazdil aj shimano retaze aj SRAM ... a shimano sa ani nechyta na SRAM ...
Sram je nemecky vyrobca prehadzovaciek porovnatelny s shimano...
ja by som povedal, ze SRAM je na vyssej urovni ako shimano.... SRAM nerobi len prehadzovacky, ale aj retaze, kazety, a vlastne vsetko, co sa tyka prevodoveho systemu.... a zatial som nepucul nikoho sa stazovat.... ja som jazdil aj shimano retaze aj SRAM ... a shimano sa ani nechyta na SRAM ...
Nemam az take skusenosti zo Sram,ale viem ze prehadzovacky robia super...A na tochtorocnych Kelly'soch to uz niesu.Aspon na tom Oxigene uz neboli.Neviem sice preco ked su take dobre ako hovoris,ale proste ich tam nedali.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja zatial len tolko ze mozno by stacilo nieco nalepit na kostru ... v bajkoshope kupis kadejake nalepky molitanz a pod.
HELP ME
Nemyslel som vymenit pruzinu ale prehodit ju do inej dierky(pruzina v klboch) Vacsinou byvaju 2 polohy(dierky) a novy salter je nastveny do tej slabsie napnutej.
a hlavne napinakom(napr. http://www.shamanracing.com/Obr/KATALOG/dh_comp.htm )
napinacie kladky sa daju pouzit len na jednej pile vpredu (su aj take siroke kladky na viac pil, ale tie nie su na 100% ucinne)
kazdopadne, skrat si retaz, urcite to pomoze a nic to nestoji
inak na tych haluskovych bikoch na hopsanie je viac ako jedna pila? ja ze len jeden prevodnik, nejaky zamok a dovi..
http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=c ... 1100464545
Ten Oxigen ma sram vybavu v zadu lenze som radsej kupil Kelly's Magic 05.Nieze by som nechcel ten Oxigen je to celkom v pohode bicykel aj celkom dobru vybavu to ma,ale mal Revoshifty (zevraj sa to kazi) to ma tak odradzalo a Magic bol zo zlavou 6000 SK...Tak nebolo nad cim rozmyslat...