Zdravím bikeri, chcem sa spítať či sa dá nejako zmäkčiť vidlica. Systém pruženia je elastomer + pružina. Napadá ma vybrať pruženie z jednej nohy...čo si o tom myslíte?
Zdravím bikeri, chcem sa spítať či sa dá nejako zmäkčiť vidlica. Systém pruženia je elastomer + pružina. Napadá ma vybrať pruženie z jednej nohy...čo si o tom myslíte?
ja ked som mal este v minulom storoci vydlicu SR Suntour xc-60 tak jej zvyklo pomôct silikonovy olej...ale teraz uz mam po probleme...vzduch ide dopredu v 21.storoci
Hliníková Zdvih : 100 mm Systém pruženia : pružiny + MCU elastomer nastaviteľná rúra : jednodielna, ALU pre V- aj kotúčové brzdy Rozmery :1.1/8”, 280 mm, bez závitu
Ja som potreboval presne opacne aby bola tvrdsia. Mal som Manitou tiez pruziny + elastomer. Zistil som ze distributor je Lange Oslany. Tak som im zavolal a objednal som pruziny na svoju vahu. Poslali mi to, a bolo.
Presne to iste som potom riesil s odpruzenou sedlovkov rockshox. Tak isto mi poslali tvrdsiu pruzinu.
Takze ti radim aby si zistil kto ma zastupenie na ten tvoj ZOOM a skusil zohnat maksiu pruzinu.
V ziadnom pripade by som nevyberal pruzinu len z jednej nohy. Boli sice take vidly (Manitou) ze mali pruzinu len v jednej nohe, ale to boli vtedy drahe modely a boli tak navrhnute... Tvoja vidla tak evidentne navrhnuta nieje, takze ju tym mozes akurat tak poslat do vecnych lovist a seba mozno tiez ked sa na tom niekde strepes....
Ja som potreboval presne opacne aby bola tvrdsia. Mal som Manitou tiez pruziny + elastomer. Zistil som ze distributor je Lange Oslany. Tak som im zavolal a objednal som pruziny na svoju vahu. Poslali mi to, a bolo.
Presne to iste som potom riesil s odpruzenou sedlovkov rockshox. Tak isto mi poslali tvrdsiu pruzinu.
Takze ti radim aby si zistil kto ma zastupenie na ten tvoj ZOOM a skusil zohnat maksiu pruzinu.
V ziadnom pripade by som nevyberal pruzinu len z jednej nohy. Boli sice take vidly (Manitou) ze mali pruzinu len v jednej nohe, ale to boli vtedy drahe modely a boli tak navrhnute... Tvoja vidla tak evidentne navrhnuta nieje, takze ju tym mozes akurat tak poslat do vecnych lovist a seba mozno tiez ked sa na tom niekde strepes....
no ehm, zastupenie na vidlice zoom, neviem neviem....
svejk web ti neporadim, ale nachystaj si litrik.
..a k tej Zoomke. Myslim ze nema cenu sa tym vobec zaoberat. Radsej posetrit a kupit novu a hlavne lepsiu vidlu.
no rozdiel to je napr. priemer vnutornych noh masivnost mostika a celkovo Tora je na tom lepsie tuhostou hmotnostou uz neviem
to davhan : asi sme pisali sucasne
nevim v com to bude ale kamos ma toru a na mojej J4 sa mi zdalo ako keby mala lepsi chod. jeho vidla pruzila asi dva centimetre dobre ale ked sa viac stlacila tak uz bola strasne tvrda. moja RS J4 sa pocas celeho zdvihu rovnomerne stvrduje. nevim mozno ju mal pokazenu ale mne sa na mojej jazdilo lepsie. a este jedna otazka? v com je lepsie to ze ma vecsi priemer vnut. noh? pokial sa nezlomi
jazdi sa mi na nej dobre ale keby som tam mal meksiu pruzinu by to bolo asi lepsie. vies vazim 62kg takze keby ze si kupim novu toru tak by som asi riesil to iste. inac foter ma J2 a ta sa ani s J4 neda porovnat. to by som asi fakt riesil kupou novej vydlice. ale J4 a tora podla mna moc rozdiel neni. teda ked hovorime o tej najlacnejsej tore
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ešte doplním typ vidlice je ZOOM TRACKER 580
ale nie napis aku mas vidlu...
vo vacsine vidiel je pruzina iba v jednej nohe....
v druhej je vacsinou tlmiaci element
Hliníková Zdvih : 100 mm Systém pruženia : pružiny + MCU elastomer nastaviteľná rúra : jednodielna, ALU pre V- aj kotúčové brzdy Rozmery :1.1/8”, 280 mm, bez závitu
Čil budz múdry.
no ehm, zastupenie na vidlice zoom, neviem neviem....
..a k tej Zoomke. Myslim ze nema cenu sa tym vobec zaoberat. Radsej posetrit a kupit novu a hlavne lepsiu vidlu.
myslim ze az taky rozdiel to neni
to davhan : asi sme pisali sucasne
jazdil som J3 ...a nemozem povedat, ze by mala nejaky uzasny chod...
vacsi priemer vnutornych noh poskytuje okrem ineho vyssiu tuhost pri pouziti kotucovych brzd.. moja J3 mala dost problem uz so 160mm kotucom...