No to hľadáš dve rozdielne veci, lebo zatiaľ čo DJ vidla by mala byť "pomalá a tvrdá" tak 4X vidla by sa mala aj hýbať (často sa nosia v pohári upravené AM/XC) vidly
Fox 831 - ak sa mozes dobre plesknut po penazenke 15mm osa, super vaha
Manitou circus 2012 - 20mm, zvvihy 80/100/130 , super vaha, na pinkbiku ju porovnavali s fox 831 a vysla z toho testu lepsie. navyse stoji skoro o polovicu menej cca 400€ a tiez ma super vahu. da sa na nej dat aj lock menit kompresia odskok atd. vaha je tam cca 1900g alebo tak nejak. mam ju na mojom ytcku...ak si z BA da sa testnut...
mal som aj Marzocchi DJ1 ale vahovo a nastavitelnostou je manitou circus expert uplne inde...navyse je aj o dost lahsia a ak by zobral 130mm tak sa da aj celkom pojazdit aj teren...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Manitou circus 2012 - 20mm, zvvihy 80/100/130 , super vaha, na pinkbiku ju porovnavali s fox 831 a vysla z toho testu lepsie. navyse stoji skoro o polovicu menej cca 400€ a tiez ma super vahu. da sa na nej dat aj lock menit kompresia odskok atd. vaha je tam cca 1900g alebo tak nejak. mam ju na mojom ytcku...ak si z BA da sa testnut...
http://velosprint.sk/shop/c.146_440/vidlica-marzocchi-4x-12.p.26813