chcem si poskladat bike pre AM. Teda prave ide o to, ze neviem, ci je to AM. Nerozumiem dost dobre rozdielu medzi AM a EN a teda neviem presne co chcem jazdit. Ale mam predstavu o tazsom terene, vacsie nerovnosti, prekazky a pod.
Stacil by zdvih ramu a vidlice 140mm ?
Aku vidlicu ? Na strankach RockShox v sekcii AM sa uvadzaju dve vidlice (Lyrik, Pike) a co vidlica Revelation? Ta je urcena pre ktory styl jazdy ?
Dakujem
btw.Revelation bude mat pre r.2010 zdvih 150mm a 15mm pevnu osku,co by mohlo byt to prave.Akurat ci ma potom zmysel Pike...
inak co sa tyka kvality je natom rovnako ako aj fox, a ked sa nieco pokazi mas zaruku predsa.. a co sa pokazi po 2 rokoch uz neni tolko o kvalite ale o zaobchadzani..
co ty na toto? teda ak ti staci krk..
ale pokial si rozoberies doma RS ci FOX mas po zaruke tak ci tak ked nato pridu.. tie 2 roky dotoho nemas sahat absolutne vobec..
zdvihy
zdvihy boli v pohode, tam chyba nebola
a hlavne mirko musi pred generalom pretocit kompresiu do - nie do + omg
Inak ak to nechces riesit uz aj hned,tak si myslim,ze by mohli byt prve kusky RVL 2010 k zohnatiu uz na jesen...A aky bude ram?
CraObs prid na Kralovu Holu tento vikend
btw.mal som moznost vyskusat Talasa 32 v dost narocnom terene a hoci podrzal aj v kritickych momentoch,36 je 36...ide sa na tom ovela istejsie.
CraObs
si si istý tou 15mm oskou? daj nejaký link...
v každom prípade má rvl už od 2009 (2008?) aj 20mm osku a spodný monoblok rovnaký ako pike. a správne píšeš, pre rok 2010 bude zdvih 150mm, iný monoblok, postmount návarky. lyrik bude mať 170mm. myslím, že pike vypadne z ponuky...
podľa mňa v tomto prípade nezáleží až tak na zdvihu, skôr by som vyberal podľa pevnosti: am - 32mm revelation, en - 35mm lyrik...