Potreboval by som nejaky plast na DH, nic extra, len nieco pre zaciatocnika, ale co ma udrzi, a aby som sa vedel aj nahnut. Sirku by som xcel do 2.35, a cenovo som na tom tak, ze ked su kvalitne, a vydrzia fakt vela, tak radsej zaplatim, ale urcite do toho nebudem davat nad 800-1000sk.
Zatial budem menit len zadny, a potom predny.
tak som pobehal vsetyk obchody, a tak som sa rozhodol, ze pre zaciatok si kupim nejake lacnejsie kendy, kt. su tvrdsie, a potom ked ich znicim, tak budem investovat do kvalitnejsich, a tak aspon pojdem postupne hore, lebo teraz co mam plaste su na street, su makke, predna je ako nova, ale zadna je fuc, a xcem menit tak mozte asi zavriet temu
Ked uz sme pri tom, tak ja nie som zbehly v tych oznaceniach plastov, cislo a zanim pismenko, cislo je percento zmesi a pismenko je zmes, alebo oznacenie makkosti? ako to je vlastne?
Najvyhodnejsia je najtvrdsia, teda 60a (kolo 600,-). Cim mäksia zmes, tym drahsi plast. Ja pouzivam 50a vpredu aj vzadu, tie stoja nejakych 960,- v 2.5". Dopredu moze ist aj 42a Super Tacky, tie stoja kolo 1200 (?), ale dozadu by som ich nedaval, rychlo odidu. Tie mäkke je fakt citit. Perfektne drzia.
Super tracky je dobra len ked cisto zjazdujes a jazdis po korenoch, pokial behas po sutroch a asphalte tak ju neber, ja som mal makku mischellinu a zmizla ani nie za prazdniny:-(
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inac HighRoller mi odporucali skoro vsade
Ked uz sme pri tom, tak ja nie som zbehly v tych oznaceniach plastov, cislo a zanim pismenko, cislo je percento zmesi a pismenko je zmes, alebo oznacenie makkosti? ako to je vlastne?
takych obcas stretavame ked zase tlacime hore