rychlost, nizka hmotnost, vydrz vzorku... preto som najprv zvazoval hlavne schwalbe Smart Sam, teraz sa ale viac priklanam k Furious Fred-ovi ( SS je proste tazky
pripadne nieco od inych znaciek? tam nemam taky prehlad..., mozno crossmarky ale tie tiez niesu velmi lahke... hutchinson? alebo ine... vela UST ich uz nieje no
jazdil by som prevazne treningy na tvrdom povrchu (prevazne lesne spevnene cesty - nemam na vyber :/), maratony (ano chcel by som plaste aj na maratony aj treningy
vopred dik za rady
Určite to nebude vhodný plášť na tréningy alebo inak napísané zbytočný na tréningy.
UST FF sa nevyrába ani ako RaceGuard ...
Ropák vozil dušovú veriu prerobenú na UST chvílu a moc si tie gumy teda nechvalil
a to pise niekto s RR
no ta vydrz je na tom to co sa mi nepaci :/
a ked nie FF tak ktore..?
Ja mám podobný problém a NN+Racing Ralph (keďže RRiek je viac...) mi vyzerá asi najlepšie... UST sú proste ťažké svine.
Nemám ich však otestované tak ich nebudem hodnotiť teda nó ľahké sú - 410g či koľko som navážil.
nejde sjet - je sjetý už z výroby
ideální plášť na maratony a jiné závody a akce - tolik srandy a zábavy si nemáš šanci užít z jiným pláštěm, klouže , nedrží, podkluzuje, nemá záběr, nebrzdí - prostě super zážitky
když se nafouká tak jede to jo - no ale zase to neskutečné pohodlí nabouchaných úzkých pneu.
do toho občas nějaký defekt - teda měl sem loni za cca1800km jen jeden, ale takové říznutí že plášť musel do koše udělala se na něm boule a byl nepoužitelný
takže za mě FF jo , pokud máš další typy pneu na přezouvání podle terénu a počasí
ktory teda?
conti race king 2.0 tiez nevyzera zle ale obavam sa malej zivotnosti...
Hutchinson Piranhajazdi(l?) Absolon, tiez by nemusel byt zly
alebo snad uz spominany crossmark LUST ci dokonca niekto spominal ze mu aj racing ralphy vydrzali dlho (to je vlastne to jedine co mi na nich vadi)... tak ?
Nesmíš jezdit po asvaltu no
Conti Race King - sou dobré a rychlé pláště, ale na sucho a tvrdý podklad, v podstatě jak RR
Tu mas daslie tipy na UST plaste (Rubena):
viewtopic.php?f=2&t=18174&st=0&sk=t&sd=a&start=49
To tulenik: A naco Ti je lepsi grip? Ci chces silou-mocou väcsi valivy odpor?
je, dik, kua ale su tazke
nema niekto realnu hmotnost UST Smart Sama ?
// Jezus : no nieje, ale obecne to je dost
Máš dvojo kolies? Lebo ďalšia vec čo mi nejde dohromady, že chceš ľahké a rýchle plášte obmedzenej využitelnosti a zároveň predpokladám, že budeš jazdiť aj terén kde môžeš tie tvoje tréningové plášte skovať do igelitky. A máś chuť pravidelne prezúvať tubeless?
P.S. V rámci nejakého "kompromisu" by som sa prikláňal k CrossMarku aj keď ich nemám rád.