Rovnako tak náplň ... Olej do Shimana majú snáď v každom bike-servise a predajú aj 100 ml ... no brzdovku DOT 5.1 síce zoženieš, ale len balenie ktoré celé nevyužiješ, nehovoriac o tom že olej je relatívne neškodný na farbu a lak rámu a DOT ti ju nenápadne zlikviduje ak to zabudneš dobre umyť ...
Proste to Shimano má z môjho pohľadu viac výhod ako Avid ...
ale brzdova kvapalina je lacnejsia ako olej .... a zozenies ju na pumpach v auto dielnach skoro vsade ale mineralny olej shimano alebo aligator iba v obchodch pre bikes
aspon teda si myslim
JUICY 3...pitcho...ja mam 4 ky a som max. spokojny
ja mam juicy 5 a taktiez som spokojny len mam asi zle zadne platnicky lebo staci nane frknut vudu a uz pistia a nemaju taky brzdny ucinok ako ked je sucho a na prednej mi to neroby mozu byt chybne platne ?
hmm ja som si bol dneska dat trosku "dost" xc-cka pri dunaj a po lade cez zamrznute jazera( 2x sme sa stratili ) a tak a brzdy piskali jak hovado ale brzdna ucinost bola taka ista takze chyba bude asi v tych dostickach alebo v kotuci nemas to mastne ??? ja ked mam nieco zle brzdy ked sa mi nejak nezdaju alebo tak, tak sa spoliaham na to ze sa to rozbrzdi a bude to ok mozno to chce len rozbrzdit
hmm ja som si bol dneska dat trosku "dost" xc-cka pri dunaj a po lade cez zamrznute jazera( 2x sme sa stratili ) a tak a brzdy piskali jak hovado ale brzdna ucinost bola taka ista takze chyba bude asi v tych dostickach alebo v kotuci nemas to mastne ??? ja ked mam nieco zle brzdy ked sa mi nejak nezdaju alebo tak, tak sa spoliaham na to ze sa to rozbrzdi a bude to ok mozno to chce len rozbrzdit
mastne su neni to viem . lebo bolo sucho isli dobre nepiskali zacal padat sneh hned piskali
Mne tiez piskaju ako ***** pri sebemensom naznaku vody ale srat na to. Brzdy ucinok je ale stale rovnaky(nikedy sa mi zda, ze brzdia este silnejsie ked su mokre). Pouzivam to aj ako trubku ked je mokro. Staci jemne pribrzdit a chodci okamzite uskakuju.
To, ze vrestia je koli sintrovanym platnickam.. Ja mam elixiry a teraz jak je zima, sneh a voda tak som schopny na bajku pomaly aj pesnicku zahrat.. ale brzdi to dobre.. s tym hlukom sa treba zmierit..
este presnejsie sintrovane platnicky + voda + mraz a o doprovodny orchester mas postarane.. v lete o tych brzdam ani neviem.. dokonca vecsinov boli ticho jak student pred tabulov aj ked boli mokre.. ale teraz ten mraz sta by ich na hudobne konzervatorium prihlasil.. uz len spisat akordy
jazdim aj v zime, mam sintrovane BBB platnicky a XTR kotuce, v lete ani v zime o nich neviem, jedine kedy trochu zapiskaju su asi prve tri prebrzdenia po umyvani bajku ked sa do nich dostane mastnota alebo ine vacsie necistoty
xt+metal xtr platnicky+xtr kotuc a ked namrznu tak to vresti na cely les... ked sa to zohreje je to v pohode:) ked je sucho su ticho za dazda som ich este nejazil...
Nech si pištia koľko chcú, pokiaľ je rovnaký brzdný účinok, je mi to jedno. Moje Hayesy vreštia 20 minút po umývaní, ale brzdia stále rovnako. Tak si pištím po celom okolí
V drogérke je teraz akcia na vatu.... ani to o moc nezdvihne gramáž biku a je po probléme . Len pozor treba dať do uší nie prehĺtať.......ak by tu bol niekto spoza mláky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Proste to Shimano má z môjho pohľadu viac výhod ako Avid ...
ale brzdova kvapalina je lacnejsia ako olej .... a zozenies ju na pumpach v auto dielnach skoro vsade ale mineralny olej shimano alebo aligator iba v obchodch pre bikes
aspon teda si myslim
ja mam juicy 5 a taktiez som spokojny len mam asi zle zadne platnicky lebo staci nane frknut vudu a uz pistia a nemaju taky brzdny ucinok ako ked je sucho a na prednej mi to neroby mozu byt chybne platne ?
mastne su neni to viem . lebo bolo sucho isli dobre nepiskali zacal padat sneh hned piskali