Kupil som malo jazdeny bike s Avid juicy 5. Lenze jedna platnicka sa mi dotyka a druha sa posuva k nej. Velmi ma stve, ze ma to jemne brzdi a ked ho dam na zadne mi koleso hned zadrhne a ked ho polozim tak mi zaflekuje neviete ci sa to da nejak nastavit?
posledný komentár: 4. 7. 2022 o 17:23
Edit: myslel som to tak, ze po dotlaceni paky, ked uz su dosky na kotuci, tak kvapalina pod tlakom paky posobi na steny hadice, ktora potom pruzi. Podobne je to s V-ckami, pri zatlaceni celusti pakou este mozno pohnut, lebo sa natahuje lanko. Cize v oboch pripadoch este maly pohyb paky nastane.
nie kvapalina isto nieje stlačiteľná ..keď sa detailnejšie pozrieš pri stláčani páky na doraz na riadítka ti minimalne rozťahuje brzdový strmeň - prasa a samozrejme ešte hadica
nas ucia na zakladnej a strednej skole na fyzike. Kludne by si si mohol stlacit benzin do nadoby akurat, ze by si na to potreboval veeelmi
velky tlak, a to by som chcel vydiet tu nadobu ktora by to ustala...
http://sk.wikipedia.org/wiki/Kvapalina
Hmm a preto asi odporucaju isopropyl alkohol...
mate skusenosti s tym, ze ked vymenite dosticky, tak nove sa vam od kotuca neodauluju o nejaky 1-2 mm, ale len o 0.1-0.2mm? ono by si to malo sadnut ze?
mate skusenosti s tym ze ked vymenite dosticky tak nove sa vam od kotuca nevsdaluju o nejaky 1-2 mm ale len o 0.1-0.2mm? ono by si to malo sadnut ze?
Co tak roztiahnut piestiky... UTFG
Hmm a preto asi odporucaju isopropyl alkohol...
divil by si sa ale aj ten je v tom spreji