Po roku jazdenia na Julinkach (180/160) som si kupil nove Avidy (160/160) a musim povedat hroza!!! Vyssia trieda aj cena, uznavam, ze su krajsie a lahsie, ale to je vsetko. Brzdny ucinok horsi, aj ked su "kusave", mne to prekaza, zaberaju omnoho neskor ale potom cvaknu... vydavaju hrozne zvuky, piskaju a vrzgaju, aj pri suchom jazdeni...
Magury absolutne bez problemov, ziadne odvzdusnovanie, ziadne zvuky, poriadne brzdenie...
Inac jeden testik pre toho kto vie Nemecky,ale bohuzial 2005,od vtedy urcite vychytali nejake muchy...
http://www.mountainbike-magazin.de/sixc ... estbrief05
To je z kaluze do blata:) Ostan pri hfx a daj tam 203mm kotuc rovno, jazdim to uz dlho aj DH aj FR aj EN aj XC a drzia...jasne ze by mohli byt lepsie, ale za to minimum penazi co stali...predok 203mm vzadu 160mm.
Ak chces nieco lepsie tak Louise FR alebo z lacnejsich Sainty, Formuly 18tky atp.
Formuly a sainty su pomerne lahke. Inak este so nevidel lahucke kotucovky co by vydrzali dlhsie zjazdy. Na brzdach sa neoplati gramarit.
ja to nechcem zovseobecnovat, mozno zalezi aj na sposobe jazdenia, samozrejme, ze napr. na maratony su uplne postacujuce...
Skusim ich este na zjazdovke, kam chodim na lyze a dam vediet, ako dopadnu...Ale na to, ze su to 2-piestikove brzdy u mna zvladnu naozaj dost razantny styl jazdy. Asi bude zalezat aj od toho ako kvalitne su odvzdusnene, vzdy tam nejaky vzduch zostane - cim je ho tam viac, tym pravdepodobne skorej maknu...Zatial som ich neodvzdusnoval, takze slapu od vyroby...cca 1500km
Magura Julie vs. Avid Juicy 7
mam teraz aj tie Julie a rozmyslam ci ich nevymenim za Juicy7-ky, lebo sa mi hrozne nepaci paka brzdy.
ja neviem kde mal dizajner oci, ale zabudol tam nejaku praobrovsku nadrzku trcat smerom hore!
tak co? ist do 7-ciek? tot moja dilema.
mam teraz aj tie Julie a rozmyslam ci ich nevymenim za Juicy7-ky, lebo sa mi hrozne nepaci paka brzdy.
ja neviem kde mal dizajner oci, ale zabudol tam nejaku praobrovsku nadrzku trcat smerom hore!
ehm ked ti vadi len dizajn tak to je zbytocnost podla mna....ale ak ti vadi to ze na julinach sa ti lahko moze ta paka poskodit tak nad nimi mozes porozmyslat
no to hej, ale ked si mas vybrat medzi dvoma brzdami, pricom cena vo vacsej miere "nerozhoduje", tak je jasne ze si zoberies tie z ktorych mas lepsi pocit (viac sa ti pacia) - to je jasne