Zdar, chcel by som kúpiť nové XT brzdy. No na zahraničných fórach relatívne dosť ľudí popisuje problémy s ich tečením (či už na páke - krytka nádržky, strmeni - uchytenie hadičky...). Tak by ma zaujímalo, či aj na Slovensku máme viac takýchto prípadov. V inom vlákne už jeden užívateľ popisuje slzenie. Nájde sa tu niekto ďalší? Alebo naopak, viac ľudí ich vozí bez jediného problému? Trocha by ma upokojilo keby niekto napísal niečo v zmyle "vozím ich už pol roka, niekoľko tisíc km a absolútne no problem".
Možno to boli iba dáke predsérie alebo počiatočná séria a teraz už vychytali muchy (???). Každopádne by som nerád uprostred sezóny posielal brzdy na reklamáciu.
Vozil som celu sezonu prototypy XT 2012.
Problem nastal pred nedavnom, ked som ich vymenil za inu znacku brzd, ktora ma slabsiu ucinnost a horsiu davkovatelnost
to co ja viem, tak SLXku chyba "free-stroke" skrutecka, ale ta na mojich "starsich" saintoch a xt brzdach nemala dokopy ziaden efekt. ostatne rozdiely bud niesu, alebo su skryte? ale podla mna nove SLX su este lepsia kupa ako XT...
tie BR-M785 jazdím pár týždňov-boli namontované na Ghoste,zo staršími modelmi majú spoločné len dve veci,1. je názov-deore XT,2. je to,že sú plnené minerálnym olejom. Všetko ostatné je úplne iný level-brzdná sila,perfektná dávkovatelnosť,krátka páčka na jeden prst-lepšie brzdy som nejazdil.Žiadne tečenie sa zatial neobjavilo,dúfam,že to tak aj zostane.
mam tie XTcka a tiez slzili,celu sezonu boli OK a ked som po sezone odlozil bike zacali slzit,zhodil som ich z biku ze ich poslem na reklamaciu a dal do izby do tepla a prestali slzit,mozno nato vplyva nejak zima,na tesnenia alebo tak,ale proste odkedy su v teple tak je vsetko ok.
btw v lete som bol snimi velice spokojny,v porovnani s Elixirmy CR co som mal predtym maju lepsi chod paky a menej sa hreju,silnejsie boli o trosku Avidy ale celkovo mam z XTciek lepsi pocit.
Tak vyzerá to, že XT brzdy sú vždy teplomilné (ako predošlé 08). Asi takto o rok budú patriť k najrozšírenejším a adekvátne k tomu tu bude možno kopec tém riešiacich problémy s nimi. Uvidíme. Ale že sú funkčne na tom výborne, o tom nepochybujem. Preto som pre ne takmer naisto rozhodnutý, jedine toto ma trochu odrádza.
A tiež aj hmotnosť nie je nič extra. Ešte som sa nerozhodol, či dám kotúče 160/160 alebo 180/160. V prvom prípade Hope plávajúce, v druhom Formula (v kombinácii 180/160 patria k najľahším štandardným). Doteraz vozím V-čka. Je ťažké zmieriť sa s predstavou, že nové brzdy pridajú celkovo so vším-všudy povedzme 200g (180/160). Hlavne keď zhodiť takú hmotnosť na iných komponentoch ma stálo ťažké prachy. A zrazu by som bol tam kde predtým (hmotnostne). Pri 160/160 aj s Ti šróbmi odhadujem nárast ani nie o 100g a to by som už ľahšie uniesol (myslím psychicky ).
Dá sa poznať rozdiel vpredu 180 vs 160 v brzdnom účinku? Či jediný rozdiel bude, že pri väčšom kotúči je menšia šanca prehriatia? Nejazdím žiadne extrémy, lesné cesty v Malých Karpatoch, veľa asfaltu, také ľahké XC.
Rozdiel v ucinku medzi 180 a 160 samozrejme spoznas.
Ked budes kupovat XT, kup k nim aj sendvicove IceTech kotuce. Nejaku hmotnost mozes usetrit na doskach bez chladicov
Raver: ale no tak, nechce sa mi veriť. Však brzdná plocha je rovnaká oceľ na všetkých druhoch (štandard. kotúče). Jedine že by sa tie sendvičové Shimano vďaka konštrukcii menej zahrievali/lepšie odvádzali teplo. Môže to mať taký vplyv na výkon aj výdrž (dosiek)? A čo Hope Floating Saw, každý si ich pochvaluje, mohli by byť vhodnou alternatívou? Moc sa mi nechce ísť do Heavy-duty Shimano kotúčov, však v kombinácii väčšie kotúče, dosky s chladičmi, 2 adaptéry, pôvodné ocel. skrutky - no dokopy sa váha blíži ku kilečku!!
Mohol by si sa trochu rozpísat o ich brzdnom prejave. Zaujímalo by ma, ci nemali problém pri nízkych teplotách, ako sa správali za mokra (pískanie a pod)...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Problem nastal pred nedavnom, ked som ich vymenil za inu znacku brzd, ktora ma slabsiu ucinnost a horsiu davkovatelnost
to co ja viem, tak SLXku chyba "free-stroke" skrutecka, ale ta na mojich "starsich" saintoch a xt brzdach nemala dokopy ziaden efekt. ostatne rozdiely bud niesu, alebo su skryte? ale podla mna nove SLX su este lepsia kupa ako XT...
http://www.pinkbike.com/news/Long-term-test-Shimano-SLX-trail-brakes-2011.html
btw v lete som bol snimi velice spokojny,v porovnani s Elixirmy CR co som mal predtym maju lepsi chod paky a menej sa hreju,silnejsie boli o trosku Avidy ale celkovo mam z XTciek lepsi pocit.
A tiež aj hmotnosť nie je nič extra. Ešte som sa nerozhodol, či dám kotúče 160/160 alebo 180/160. V prvom prípade Hope plávajúce, v druhom Formula (v kombinácii 180/160 patria k najľahším štandardným). Doteraz vozím V-čka. Je ťažké zmieriť sa s predstavou, že nové brzdy pridajú celkovo so vším-všudy povedzme 200g (180/160). Hlavne keď zhodiť takú hmotnosť na iných komponentoch ma stálo ťažké prachy. A zrazu by som bol tam kde predtým (hmotnostne). Pri 160/160 aj s Ti šróbmi odhadujem nárast ani nie o 100g a to by som už ľahšie uniesol (myslím psychicky
Dá sa poznať rozdiel vpredu 180 vs 160 v brzdnom účinku? Či jediný rozdiel bude, že pri väčšom kotúči je menšia šanca prehriatia? Nejazdím žiadne extrémy, lesné cesty v Malých Karpatoch, veľa asfaltu, také ľahké XC.
Ked budes kupovat XT, kup k nim aj sendvicove IceTech kotuce. Nejaku hmotnost mozes usetrit na doskach bez chladicov
Mohol by si sa trochu rozpísat o ich brzdnom prejave. Zaujímalo by ma, ci nemali problém pri nízkych teplotách, ako sa správali za mokra (pískanie a pod)...
Ď.
Brzdy nemali problem pri nizkych teplotach ziadny, organicke dosky "nepisitali" skoro vobec, sintrovane dosky "pisitali" dost
Este otázka - starsie Shimano brzdy boli na pocit také makksie, tieto nové sú na tom ako?