Ako tak citam rozne temy ake koruce ake dostikcy a pod. citam ze kazdy kladie doraz na prednu brzdu.. Neviem ci mi nieco neuslo alebo co, ale nechapem. Ja stale brzdim zadnou a prednou len jemne dobrzdujem - no podla toho co citam ludia to robia bezne naopak.
Ze je lepsie si dat do predu vacsi kotuc a v zadu to nieje az tak dolezite.. Proste neviem lebo mne sa dobre brzdi zadnou a predok mi pride ako riziko preletenia cez bajk..
Ako to vlastne je
plis help. mam problem s divnym vibrovanim prednej brzdy SLX. deje sa to iba pri miernom zjazde, kde netreba brzdit – vzdy mi zacne bez dotyku packy vibrovat/vrzgat predna brzda, prenasa sa to cez vidlu na cely ram.
najprv som si myslel ze to je len slabou pruzinkou medzi dostickami, ktora uvolnuje jednu z tych dosticiek. ale potom som vymenil cele dosky aj s tou pruzinou a stale sa to opakuje. ten zvuk trva az kym parkrat nezmacknem packu, ale niekedy treba uplne zastavit
nic ine som za poslednu dobu nemenil. vsetky sroby su poriadne utiahnute, aj disk, a disk je presne v strede prasata.
problem suvisi zjavne s rychlejsim pohybom kotuca pri tych miernych zjazdoch, ale ako, tak to nemam ani najmensiu sajnu. nemam ani kamerku, ktoru by som tam umiestnil. nemate nejake typy?
na Super Bike pre lepši brzdný účinok ? Skus si na isť na fórach superbike . Keby si 250km/h začal brzdiť na jednej strane vidlice hu rozkmitáš začne sa "krútiť" . Nieje problém na super bike dat veľký kotúč ale dôvod 2 je stabilita riadenia ne brzdný účinok
Keby si 250km/h začal brzdiť na jednej strane vidlice hu rozkmitáš začne sa "krútiť" . Nieje problém na super bike dat veľký kotúč ale dôvod 2 je stabilita riadenia ne brzdný účinok
Jedna motoznačka dávnejšie robila veľké kotúče iba na jednej strane, ale vlastnú skúsenosť s tým nemám, že ako sa to chová pri brzdení vo vysokých rýchlostiach.
Súhra oboch bŕzd je dôležitá. V teréne môže predné koleso rýchlo šmyknúť, zadným to treba ladiť. Už som šiel v teréne bez zadnej a vôbec to nie je slasť.
K tým Superbike skúste isť nejaké fóra ich a dajte to tam ze sú dva kotúče na predku nie kvôli stabilite riadenia pri brzdení aj kvôli puzdrám vo vidlici ale len kvôli brzdnému účinku co je hlúposť pretože akokoľvek brzdný hydraulicky systém dokáže predne kolo zablokovať
ved práve je dôvod 2 kotúčov v stabilite riadenia v predu u Suberbajkov .To značí nie sila brzdenia ale aby sa vidlica pri 200Km/h nekrútila . Ty čo to tvrdia by si mali skúsiť z 200KM zabrzdiť na jednom kotúči na prednej vidlici
Motorka váži oproti bicyklu omnoho viac. Tam sú rýchlosti a tlaky veľakrát vyššie. Na bicykli sú zasa o to menšie brzdy. Technici tieto veci majú prepočítane a nebolo by to ostalo na náhode.
Dart. Musím reagovať takto, lebo nemám možnosť citovania. Aj v zákrute mierne zadnou často pribrzdujeme. Zadnou sa dopĺňa účinok prednej brzdy. Viac krát som prednú takmer uvoľnil, lebo to s ňou nešlo alebo bolo riziko pádu. Viem že si to myslel humorne.
Dart. Musím reagovať takto, lebo nemám možnosť citovania. Aj v zákrute mierne zadnou často pribrzdujeme. Zadnou sa dopĺňa účinok prednej brzdy. Viac krát som prednú takmer uvoľnil, lebo to s ňou nešlo alebo bolo riziko pádu. Viem že si to myslel humorne.
myslel som to humorne aj skutočne, neviem ako ty ale ja často zadným kolesom skutočne zatáčam, k brzdám: skoro vždy používam obe brzdy pretože pri mojom spôsobe jazdy to bez oboch funkčných bŕzd nejde, samostatne používam asi len zadnú ak ide o vyššie spomínané zatáčanie kolesom alebo šmykom nazvy to ako chceš
ved práve je dôvod 2 kotúčov v stabilite riadenia v predu u Suberbajkov .To značí nie sila brzdenia ale aby sa vidlica pri 200Km/h nekrútila . Ty čo to tvrdia by si mali skúsiť z 200KM zabrzdiť na jednom kotúči na prednej vidlici
Prečo potom konštruujú a dávajú také veľké kotúče dopredu? Asi kvôli stabilite...
Na začiatku bola reč o tom, prečo sa dáva dopredu väčší kotúč, ako dozadu.
na SBK sa zadnou takmer nebrzdi, uz motor ma taky silny brzdny ucinok, ze zablokuje zadne koleso, preto sa tam pouziva antihopingova spojka ktora pri ubrati plynu zacne preklzovat a nebrzdi zadne koleso.
dajte si tu otázku na na superbike fórum dostanete odpoveď .
To že dva kotúče vpredu zamedzujú krúteniu vidlice a stabilizujú chod počas brzdenia prednou brzdou nepopieram.
Podstatou bolo, prečo sa pri potrebe prudkého spomalenia používa viac predná, ako zadná brzda, resp. ich kombinácia a prečo býva vpredu väčší kotúč, ako vzadu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
najprv som si myslel ze to je len slabou pruzinkou medzi dostickami, ktora uvolnuje jednu z tych dosticiek. ale potom som vymenil cele dosky aj s tou pruzinou a stale sa to opakuje. ten zvuk trva az kym parkrat nezmacknem packu, ale niekedy treba uplne zastavit
nic ine som za poslednu dobu nemenil. vsetky sroby su poriadne utiahnute, aj disk, a disk je presne v strede prasata.
problem suvisi zjavne s rychlejsim pohybom kotuca pri tych miernych zjazdoch, ale ako, tak to nemam ani najmensiu sajnu. nemam ani kamerku, ktoru by som tam umiestnil. nemate nejake typy?
Kvoli vyššiemu brzdnému účinku a výkonu. Pri jednom kotúči by pri takej rýchlosti na takej krátkej dráhe nedobrzdil, musel by začať oveľa skôr brzdiť.
ale ten problem bol aj na starych platnickach, kotuce su hope saw. piesty roztahujem od seba vzdy, ked menim platnicky
Jedna motoznačka dávnejšie robila veľké kotúče iba na jednej strane, ale vlastnú skúsenosť s tým nemám, že ako sa to chová pri brzdení vo vysokých rýchlostiach.
Zadným sa zatáča
myslel som to humorne aj skutočne, neviem ako ty ale ja často zadným kolesom skutočne zatáčam, k brzdám: skoro vždy používam obe brzdy pretože pri mojom spôsobe jazdy to bez oboch funkčných bŕzd nejde, samostatne používam asi len zadnú ak ide o vyššie spomínané zatáčanie kolesom alebo šmykom nazvy to ako chceš
Prečo potom konštruujú a dávajú také veľké kotúče dopredu? Asi kvôli stabilite...
Na začiatku bola reč o tom, prečo sa dáva dopredu väčší kotúč, ako dozadu.
To že dva kotúče vpredu zamedzujú krúteniu vidlice a stabilizujú chod počas brzdenia prednou brzdou nepopieram.
Podstatou bolo, prečo sa pri potrebe prudkého spomalenia používa viac predná, ako zadná brzda, resp. ich kombinácia a prečo býva vpredu väčší kotúč, ako vzadu.