no co uz este chcem kupit silnejsie kotuce (plavajuce) to by mohlo trocha pomoct aby sa tak nekrutil... a este sa vyskusam pohrat s tym strmenom no pochybujem ze to pomoze ale mam to jedno
nauc sa s tym zit
Mozno ze keby oddialis platnicky od kotuca trosku viac ale to nieje moc stastne riesenie.
Dik pekna rada...
len tak pre info denne sedim na biku 3h = 70km mam sa s tym naucit zit?
Mi netvrdte ze nie je mozne nejak minimalizovat tento zvuk...
nauc sa s tym zit
Mozno ze keby oddialis platnicky od kotuca trosku viac ale to nieje moc stastne riesenie.
Brzdy mam Avid Juicy 7 2008 a kotuce 160mm, kolesa Mavic CrossRide a ram Pell's Razzer Race 2007
otázka trošku divoko položená ale hádam pochopíte však ste tu všetci taký šikovní
kuknite toto
http://www.bleskovky.sk/cl/10/168182/Mi ... teraz-toto
Nehadam sa, nastavene s dobrymi gumickami mozu fachat, ale neprajem ti to, co sa stalo mne, staci par stupnov pod nulou, prebehnes po vode, vybehnes a na rafku mas okamzite namrazu, a uz si dobehal, mne vecko zacalo brzdit ako tak po pol hodke.
Tak to diki za taky ucinok - mozeme v zime vybehnut a porovnat.
ako si kto nastavi
ja s tym nemam problem, len vies je vela roznych expertov co pobabru a nenastavia a potom vsade vyhlasuju ze vecka nebrzdia
preco si vlastne menil platnicky, ved deore kotuce su novinka (rozumej nie su tak dlho aby si zodral platnicky)...
capullo: ja sa vzdy drzim rady, ked na nieco nemam, alebo nieco neviem opravit na biku, tak sa bud opytam odbornika, ale pred zasahom, alebo to dam do servisu, kde mi to spravia...
takze ti ani nic ine neostava, lebo to vypada, ze si zavdusnil brzdy, tak zajtrajsia navsteva u servisaka ta neminie...
ako si kto nastavi
posledný komentár: 4. 7. 2022 o 17:23