doteraz som maval iba MTB no teraz aktualne mam Cross bike. Potrebujem na nom vymenit pneumatiky. Aktualne maju rozmer 700x35c ale ja by som potreboval nieco ovela hrubsie a s ako-takym dezenom,nech to ma v horsich podmienkach lepsi "zaber". Prosim vas aby ste mi poradili nejaky rozmer popripade aj konkretne pneumatiky.
vopred diky
Na lesne cesty a do hory mam Tioga Gritty Gripper 700x40 nemam ich ani mesiac ale zatial som s nimi spokojny.
ok diky
poradte prosim
poradte prosim
Pokial ti ide vyslovene o cestu a sliky tak napr. WTB Slickasaurus
No pokial chces 700x28c s tvrdsou zmesou tak potom asi model FLASH (V66) od Rubeny
Kamarat ich ma od minuleho roka a ma ich menej opotrebovane ako ja a to jazdime spolu, podotykam ze ja som si ich kupoval len tento rok.
Takze pokial chces s tvrdsou zmesou tak Rubena Flipper 700x28c Classic, pokial s makkou zmesou tak Rubena Flipper 700x28c Sport29.
Ale ako som spominal pri cene 183SKK za jednu radsej lepsi grip cize s dezenom sport29
http://www.kasa.cz/sport-outdoor/koupit ... at-700x32/
tak a takto vyzera plast po 900km
Najviac mastím po asfaltkách, takže 70% používam 700x28c. Ťažko sa na/zo sadzujú, ale rozdiel už oproti 700x35c je dosť veľký. Ku 700x28c treba aj slim duše