mam sigmu bc 1606 L dts cadence , nepaci sa mi ze ukazuje najazdene km (0) druheho bicykla ktory nemam....inak som s nim 3dni a som spokojny a kolokram sa na mne okradol o par stovak
ja odkedy som mal prvy MTB, to je uz 15 rokov, pouzivam CatEye. Maximalna spokojnost - pokial sa mi baterka nevybila, co tomu prvemu trvalo asi 5 rokov, ziadny problem. Pouzivam klasicky s "drotom", lebo viacero kamaratov pouzivalo bezdrotovy a po kratkej dobe mali s tym problemi...
co od neho ocakavas. Ak jazdis lesom, pripadne po nespevnenych a neznamych cestach, odporucam nieco s GPS. Ak k tomu chces vyskomer, snimac rychlosti, kadencie, nejaky tester, ktory ti natrenovane udaje bezdrotovo posiela do pocitaca a tam vyhodnocuje, tak odporucam Garmin Edge. Ja fungujem na Edge 305, niekedy este za draho, teraz ho zozenies aj s komplet prislusenstvom pod 9k - podla mna super cena.
Urcite nekupuj bucory - aspon ja nie som taky bohaty, aby som si mohol kupovat lacne veci...
Mal som Cateye Enduro 8. Fungoval bez problemov, napriek tomu, ze si uzil par padov a dokonca vypratie. Teraz sluzi na manzelkinom biku. Ja som urobil upgrade na VDO MC1.0 a som spokojny.
dalsie zneuzitie temy. potreboval by som kablikovy komputer na zadne koleso. na cestaku mam sigma bc1200 bezdrat a rad by som ho vyuzil s tym, ze potrebujem kompletnu kabelaz aj s magnetom. otazka je, ako predlzim kabel. da sa rozobrat a predlzit na raz, alebo rozrezat a tym padom 2spoje? ak mate niekto zvysnu kabelaz (ako je tato http://bagbike.cz/?cmd=1063) a chcete sa jej zbavit tak mi prosim napiste ss. alebo mi poradite ine riesenie?
co takto ciclosport- ja mam 4.2 a som spoko,mal som predtym drat,ale toto je o moc lepsie,moznost dokupit kadenciu&pulsmeter...celkovo myslim velmi kvalitna znacka (co vdo urcite je tiez), popripade vyssi model je 8.3 aj z vyskomerom...ale tam uz asi lepsie gps...na to ale ja nemam-tak pocitam prevysenie nahrubo z mapy-sak nejde o to...
paci sa mi velmi upevnenie-nie ako sigmy na gumicky ..a 3riadkovy prehladny dislplay!
Funkciami by mal byt celkom dobry,nie
denná/celková vzdialenosť. okam./ priem./maxim. rýchlosť. stopky.hodiny. dvojriad.programovat.displej. funkcia Pacer-indikátor(šípky)porovnávajúci okamžitú a priemernú rýchlosť.pamäť pre dva priemery kolesa
Nejak som si odvykol od tachaca. Nejak mi nepridaval radosti do bikovania ked horekopcom okazuje 5-6-4,5-5 km/h aj ked na druhej strane prejdena vzialenost by ma obcas zaujimala
ak chces doporucenie-tak odo mna ten ciclosport -mozem ho kludne doporucit-vsetky potrebne funkcie ma,a aj tie co treba naviac sa daju dokupit,je vodotesny a drzi super vdaka otocnemu zakliknutiu!-mam skusenost aj po brutalnejsich kotrmelcoch v trave -ine by uz asi odleteli -to je moj nazor!
ak chces doporucenie-tak odo mna ten ciclosport -mozem ho kludne doporucit-vsetky potrebne funkcie ma,a aj tie co treba naviac sa daju dokupit,je vodotesny a drzi super vdaka otocnemu zakliknutiu!-mam skusenost aj po brutalnejsich kotrmelcoch v trave -ine by uz asi odleteli -to je moj nazor!
Kupil som ten isty, + pas na pulzmeter + objednal som cidlo na kadenciu.
Za tie love bezkonkurencne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak napriklad tu je za 132 dolarov aj s postou na SR. Teda nejakych 2800sk
Na mojom byvalom GT Avalanche 2.0 som na siel prejst Sulovske skaly a ked som vchadzal do Bytce, zistil som, ze tachac je mrtvy...dovod:
Vplyvom otrasov som stratil magnetku zo snimaca na spajli....
hm to bola jazda...co, Riso?
Napriek tomu by som sa toho nebal, lebo nepoznam cloveka, ktoremu sa to este stalo....na mojich semislikoch na skalach to bol vtedy trochu extrem...
Urcite nekupuj bucory - aspon ja nie som taky bohaty, aby som si mohol kupovat lacne veci...
A najma by som uz rad vedel, nielen ako daleko, ale aj ako vysoko... ...tak som si prave objednal VDO MC 1.0 dratovy (nie som fanusik bezdrotu).
Chvilku som poskuloval po Sigme 2006, dufam, ze VDO je dobra volba, pozeram ake su na to tu spokojnoti...
Akože vodonetesní?? Voda predsa natečie a viac nevytečie. Tak tesní alebo netesní?
paci sa mi velmi upevnenie-nie ako sigmy na gumicky
denná/celková vzdialenosť. okam./ priem./maxim. rýchlosť. stopky.hodiny. dvojriad.programovat.displej. funkcia Pacer-indikátor(šípky)porovnávajúci okamžitú a priemernú rýchlosť.pamäť pre dva priemery kolesa
funkcie ma tie iste ako hociktory computer za 3 stovky :] , ale ked sa ti paci...
Kupil som ten isty, + pas na pulzmeter + objednal som cidlo na kadenciu.
Za tie love bezkonkurencne