chcem si urobit radost a kupit si cyklokratasy, aby tato sezona bola co do kvality opat na tom lepsie
Free Classic
Free Horizon
- pri tychto z meridy ale akosi no neviem, material je tam asi len na vrchne gate...ktovie z coho su spodne...takze toto asi moc nie
no a Endura
Hummvee
Singletrack
Cena taka rovnaka, neviem, vela chlapov pozeram aj tu na fore prisaha na Singletracky panske hlavne kvoli teflonu... no neviem co si myslite? Alebo nejake ine napady?
romanx: dakujem aj tebe za postrehy, este uvidime ale zjavne to budu endura kratasy
Este pockam, ci sa tu najdu nejake baby, mozno ze nasli nieco este "lepsie" v podobnej cene a sa podelia o skusenost
vlozku mozes dat potom do ktorychkolvek nohavic ktore "podporuju" clickfast
inak tak vlozka su klasicke elasticke cyklonohavice len maju na pase prisite take "cvoky" takze ich mozes s kludny srdcom vozit aj samotne
ste ma teraz nakazili tymi trojstvrtakmi... do leta mozno dam telo do stavu ze bude moct jazdit aj v elastakoch
no ja cisto z zenskeho hladiska...tie endury sa mi pacia viac ako vsetky co som dnes ponachadzala...takze to vyhrali...a ked mi tu chlapci odporucaju, tak ich vezmem... tie 3/4 hummvee...
inak mam stupid question...to aj baby jazdia v tych cyklogacoch "naostro"
Pod cyklovlozku naostro.
Je to kvoli švom, odvetravaniu, kontaktu pokozky (aby sa nesmykalo na sedle), atd.
Da sa jazdit aj zo spodnym pradlom, ale potom skor bez vlozky a nieco co nema svy (boxerky, a pod), ale potom nejde pouzit tvrdsie sedlo a nie moc nadlho. Tangace su mozno bezsvove, ale pohodliu urcite nepridaju, plus z hygienickeho hladiska uplne nevhodne. A ako pise romanx, zrejme uplne nanic