ked som ešte minulý rok prišiel v BB do Treku a pýtal si ci maju ten špeciálny plášť na trenažéry, tak ma riadne vysmiali ze také nič neexistuje, a vravim ze som to videl na kolokrame a tam znova divná reakcia ze to vôbec nepoznajú
ale nepoužívam špecialny trenažérový, našiel som doma sliky potom
Jednu dobu sa mi za zadným kolesom sušievalo biele prádlo a nebola tam ani škrvnka. Možno som mal šťastie na plášte, ale určite to nieje taký problém ako písali tuto nadomnou.
chystam sa kupit valce alebo trenazer, ale chcem sa opytat par otazok.
da sa ist vlastne na valcoch aj zo sedla ?
ked clovek trenuje na trenazeri a popri tom cita, alebo pozera tv, tak sa 100percentne nekoncentruje na jazdu.. takze uz trening nie je taky plnohodnotny ?
ja si myslim, ze by som vydrzal slapat dlhsie pri telke, alebo knihe, ako len tak pri kukani do steny a je mi jedno, ze staci len hodinka denne, pri filme by som zaslapal aj tri, vsak kontrolovat tep a frekvenciu sa da aj pri tv
ak je jedina vacsia vyhoda valcov to, ze sa clovek nauci jazdit rovno, potom dam asi prednost trenazeru, aj ked valce boli pre mna skor favoritom.
a este.. vsak trenazer je upnuty na oske, tym padom by zadna stavba mala byt zatazovana tak isto, ako normal na ceste, nie ?
da sa ist aj zo sedla
ale vseobecne sa treba na valce viac sustredit...ale ked sa uz do toho dostanes, tak budes kukat aj telku na valcoch...zase ale pocitaj s tym, ze tazke prevody na nich nenajazdis
ja osobne som uprednostnil trenazer...
3 hodky nevydrzis ale ani na nom, to sa ti len teraz zda
a zadne koleso je naozaj upevnene v upinaku...niektore trenazeri maju aj vlastne upinaky
.. vsak trenazer je upnuty na oske, tym padom by zadna stavba mala byt zatazovana tak isto, ako normal na ceste, nie ?
Nie. Na ceste ak trochu zatočíš doprava alebo doľava, nakloníš sa kúsok doprava alebo doľava, tak koleso robí to, čo mu prikážeš. Na trenažéri je pevne uchytené, takže niekde sa tie bočné sily musia strácať a niečo musí viac trpieť. Oska to určite nie je, ani koleso. Že by rám a najmä zadná stavba?
Trenažér nie je na to,aby si na ňom skákal ako koza.To zaťaženie zadnej stavby je normálne nič extra.
Inak cez zimu radšej na hodinu von ako to doma krútiť.Je to trochu nudné.
ze by som vydrzal slapat dlhsie pri telke, alebo knihe,
na knihu uz teraz zabudni , pred chvilou som zliezol z trenazera, a aj po sprche mi znova vyrazil pot. tak kniha by bola uplne premocena. telka je ok, ale musi to byt putave. ak pozeras nieco s 10 min reklamami tak ta to zabije.
Ja som mal síce úplne iný typ doma, minulú zimu som bol na tom asi 3x a potom to išlo na predaj. Som si radšej išiel zabehať. Domáce potenie na trenažéry ma moc nebavilo. Ale to je môj názor.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale nepoužívam špecialny trenažérový, našiel som doma sliky potom
ok...vyskusam aj ja najprv tie sliky a potom uvidim
Tieto plavajúce válce http://www.youtube.com/watch?v=xaYDZ-RSOTA&feature=related
da sa ist vlastne na valcoch aj zo sedla ?
ked clovek trenuje na trenazeri a popri tom cita, alebo pozera tv, tak sa 100percentne nekoncentruje na jazdu.. takze uz trening nie je taky plnohodnotny ?
ja si myslim, ze by som vydrzal slapat dlhsie pri telke, alebo knihe, ako len tak pri kukani do steny a je mi jedno, ze staci len hodinka denne, pri filme by som zaslapal aj tri, vsak kontrolovat tep a frekvenciu sa da aj pri tv
ak je jedina vacsia vyhoda valcov to, ze sa clovek nauci jazdit rovno, potom dam asi prednost trenazeru, aj ked valce boli pre mna skor favoritom.
a este.. vsak trenazer je upnuty na oske, tym padom by zadna stavba mala byt zatazovana tak isto, ako normal na ceste, nie ?
da sa ist aj zo sedla
ale vseobecne sa treba na valce viac sustredit...ale ked sa uz do toho dostanes, tak budes kukat aj telku na valcoch...zase ale pocitaj s tym, ze tazke prevody na nich nenajazdis
ja osobne som uprednostnil trenazer...
3 hodky nevydrzis ale ani na nom, to sa ti len teraz zda
a zadne koleso je naozaj upevnene v upinaku...niektore trenazeri maju aj vlastne upinaky
Nie. Na ceste ak trochu zatočíš doprava alebo doľava, nakloníš sa kúsok doprava alebo doľava, tak koleso robí to, čo mu prikážeš. Na trenažéri je pevne uchytené, takže niekde sa tie bočné sily musia strácať a niečo musí viac trpieť. Oska to určite nie je, ani koleso. Že by rám a najmä zadná stavba?
Z niektorých tvojich príspevkov mám pocit, že jazdíš denne 25 hodín na tých valcoch...
Inak cez zimu radšej na hodinu von ako to doma krútiť.Je to trochu nudné.
na knihu uz teraz zabudni
Tacx Flow
http://www.suncycle.sk/product_info.php?cPath=69&products_id=991
CycleOps - JetFuild Pro
http://www.suncycle.sk/product_info.php?cPath=69&products_id=2927
Mate niekto skusenosti s tym druhym? Ako funguje to menenie zataze podla rychlosti?