funkatron: na inom mieste sa dost riesila kvalita. Celkovo sa moc neodporucali Blackburny and BBB-cka. Ja som sa snazil vybrat taku zlatu strednu cestu. Dvolezita pre mna je hlucnost, kedze byvam v bytovke na najvyzsom poschodi. O tom CycleOpse pisali, ze je najtichsi trenazer na trhu. Tak teraz neviem.
ja mam tacx flow. karimatku uz pod trenazer nepouzivam(nechce sa mi to spratavat), ale ta dost pomaha od vibracii. dolezite je mat uplne hladky plast a nabytok pri stenach ... susedia sa zatial nestazovali a to jazdim tak okolo 10 vecer.
áále nezje...ás sa, valce sú ovela viac "funny" nez trenazér. Prvých 5 min bol síce boj o prezitie, ale na druhý den som sa uz dalo chvílu aj bez drzania rájd.
Ako som sa tu dočítal tak BBB trenažér neodporúčate, prečo? Hlučnosť alebo iné faktory? Mám v pláne kúpiť nejaký trenažér a zvažoval som ako prvú voľbu BBB pre pár vecí.
Čaute. Vzhľadom k tomu, že tu je už jar pýtam sa teraz len informatívne. Ohľadom Satori Stripes T1868 . V cykloobchode.sk predávajú tento cyklotrenažér spolu s DVD Real life video Tacx The Grossglockner - Austria. Samozrejme, predávajú tam samostatne aj iné tieto videá. Mňa ale zaujíma, že na čo sú dobré resp. viem, že sú cyklotrenažére s tzv. virtuálnou realitou ale sú o dosť drahšie a myslel som si,že tieto DVD sú práve k týmto trenažérom.Tak teraz neviem, je to možné (jazdenie reálnych tras cez PC) aj na už spomenutom TACX Satori (Stripes T1868) ?
chlapi, tie dvd od tacx su normalne prehravatelne na dvd playeri ?
lebo na demonoide sa daju potahat skoro vsetky, len ci mi to na nieco bude...
trenazer mam klasicky stary satori, bez pasikov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
baro: ja by som nekupoval z tych dvoch ani jeden...uplne staci trenazer za 130€
(teda ak nepotrebujes merat watty, co ale neviem, ci tie dva meraju)
skúsim sa nad tým zamyslieť
na tomto uz mam nabehanych niekolko stoviek hodin
http://www.kupkolo.cz/produkty/Trenazery-valce-rotopedy_51/Cyklotrenazer-Elite-Mag-Alu_1806.html
a toto ma otec a tiez sa nestazuje, ale neviem, kolko na tom jazdi
http://www.kupkolo.cz/produkty/Trenazery-valce-rotopedy_51/Cyklotrenazer-Tacx-1810-Speedmatic_3174.html
tiez byvam v bytovke a ked podlozis ten trenazer karimatkou alebo nejakou podlozkou (aj kvoli spine, co ide z plasta), tak susedia nemozu nic povedat
pories si toto:
http://www.bikestar.sk/bikestar/eshop/22-1-Cyklotrenazery/0/5/653-Cyklotrenazer-M-Wave-magnet-brzda
http://www.individual-bike.sk/detail/66197/bbb-trainer-qr-cyklo-trenazer/cat/2042
lebo na demonoide sa daju potahat skoro vsetky, len ci mi to na nieco bude...
trenazer mam klasicky stary satori, bez pasikov