ok takze tie z kupkola si zoberiem
v tych materialoch sa az tak nevyznam, takze ten windster vpredu a roubaix vzadu mi bude stacit?
chcem to tak od -5°C do 12°C...pod tym by som najradsej nemal nic
no bez cyklovlozky chcem preto, lebo to chcem aj na behanie v zime
a to ze nic pod tym som myslel tak, ze ziadne dlhe termopradlo a podobne...ked pojdem na bike, tak si dam letne kratke elastaky s cyklovlozkou pod ne
a to ze nic pod tym som myslel tak, ze ziadne dlhe termopradlo a podobne...ked pojdem na bike, tak si dam letne kratke elastaky s cyklovlozkou pod ne
Aha, už som si myslel, že si vymyslel horšie riešenie. Tak to si kúp radšej bežecké a na kolo si ich dáš ako provizórium.
vcera som drzal jeden pekny v intersporte,chceli zan 58,po zlave 45e
Trochu drahé... kukni sem post320946.html?hilit=Wildon#p320946 - štvrtý obrázok. Keďže je obrázok zmenšený a ceny nie je vidieť - dlhé gate 44,95, dres s dlhým rukávom 29,95, krátke gate 22,95 - všetko v eurách. To boli tohtoročné modely, kupil som si predvlanajší model dlhých gatí za 14 či 15 E.
ok takze tie z kupkola si zoberiem
v tych materialoch sa az tak nevyznam, takze ten windster vpredu a roubaix vzadu mi bude stacit?
Pri -5C zabudni na to,zeby si pod tym nemal spodky,skapes...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bez cyklovlozky
Skús to nejako podrobnejšie vysvetliť...
http://www.sensor.cz/_pages_/kolekce/man/cyklokalhoty/ssonic/sle_cerna.html
A to si pod ne určite nebudeš musieť nič dať.
...určite?...Nie za 140?...
tiez by som to chcel vidiet
Aha, už som si myslel, že si vymyslel horšie riešenie. Tak to si kúp radšej bežecké a na kolo si ich dáš ako provizórium.
Trochu drahé... kukni sem post320946.html?hilit=Wildon#p320946 - štvrtý obrázok. Keďže je obrázok zmenšený a ceny nie je vidieť - dlhé gate 44,95, dres s dlhým rukávom 29,95, krátke gate 22,95 - všetko v eurách. To boli tohtoročné modely, kupil som si predvlanajší model dlhých gatí za 14 či 15 E.
Pri -5C zabudni na to,zeby si pod tym nemal spodky,skapes...
Ešte som nevidel skapať žiadnu babenku v krátkej sukničke a tenučkých pančucháčoch pri mínus 5 stupňoch...
To si len rozmaznaný!