Ja som sa rozhodovala pred dvoma rokmi. Valce sa javili ako ideálne, ale nakoniec rozhodol trenažér.
Dôvody: 1. "variabilnejší" pre inú doplnkovú činnosť (sledovanie DVD )
2. možnosť používania dieťaťom
Ale aj tak je to stále "sviatočný" druh pohybu, pretože pokiaľ je čo najmenšia možnosť, preháňam kone vonku.
trenazer, na valcoch musis davat stale bacha a kedze stojis doma tak sa zacnes nudit...na trenazeri mozes aspon kukat film alebo si citat , na valcoch ak to skusis sa ti moze stat nieco nepekne , valce su ideal ked idu vedla seba dvaja a viac nech je parta, na domace single jazdenie trenazer podla mna
to co napisal (v inej teme) JoKo je uplna pravda..avsak napriek tomu ked som toto ja riesil skoncil som na trenazeri...cisto kvoli prakticnosti v ramci bytu a bezproblemovom sliapani (jednoduchost)...
inak, dakujem asi pojdem skor do trenazeru koli pohodliu pred tv(pc), ..
Minulu zimu som valce skusal ale bolo to trapenie takze som kratke hodinove vyjazdy kombinoval so spiningom a bolo to ovela zabavnejsie ako valcovat doma ( jazdili sme s babami ) . Takze tento rok uz nespekulujem.
Minulu zimu som valce skusal ale bolo to trapenie takze som kratke hodinove vyjazdy kombinoval so spiningom a bolo to ovela zabavnejsie ako valcovat doma ( jazdili sme s babami ) . Takze tento rok uz nespekulujem.
o tomto som vravel ked som vravel ze s dobrou partiou je to vcelku fajn / jasnacka ze von je von ale ked to von je trapenie tu je veselie
Strašne mám rád junáčikov, ktorí sa do profilu hanbia napísať, kde bývajú alebo pôsobia a pritom sa vypytujú, kde môžu niečo kúpiť, lebo kde fičím na spinningu...
Budem tu vypisovať o Goleme alebo o Nivách a pejo je pritom zo Sniny...
Takže aká otázka, taká odpoveď: predsa v posilňovni, tam chodia baby, doma to nie je ono!
chcem sa opýtať, či je cyklotrenažér vhodný na obidva tipy bajkov tj. cesťák a horský bajk, alebo treba zvlášť trenažér na žiletku a mtb?
kolega ma mtb bike a chce kupiť trenažer, ak máte nejaký tip, resp.skúsenosti možete hodit link, pripadne ak by mal niekto na predaj.....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dôvod - už som ho tu niekde napísal co-si-mam-kupit/trenazery-t13017-15.html
(len ponuka tretej možnosti)
Dôvody: 1. "variabilnejší" pre inú doplnkovú činnosť (sledovanie DVD
2. možnosť používania dieťaťom
Ale aj tak je to stále "sviatočný" druh pohybu, pretože pokiaľ je čo najmenšia možnosť, preháňam kone vonku.
inak, dakujem asi pojdem skor do trenazeru koli pohodliu pred tv(pc), a uz len vybrat ten spravny...
inak, dakujem asi pojdem skor do trenazeru koli pohodliu pred tv(pc), ..
o tomto som vravel
Strašne mám rád junáčikov, ktorí sa do profilu hanbia napísať, kde bývajú alebo pôsobia a pritom sa vypytujú, kde môžu niečo kúpiť, lebo kde fičím na spinningu...
Budem tu vypisovať o Goleme alebo o Nivách a pejo je pritom zo Sniny...
Takže aká otázka, taká odpoveď: predsa v posilňovni, tam chodia baby, doma to nie je ono!
kolega ma mtb bike a chce kupiť trenažer, ak máte nejaký tip, resp.skúsenosti možete hodit link, pripadne ak by mal niekto na predaj.....
ale idem nan hodit cestak...zda sa mi to prirodzenejsie ako mtb