Myslím, že som urobil dobre, na strane kotúča mala vazelína taký pekný zemný odtieň a z poza tej, asi plastovej, blbosti, ktorá prechádza cez náboj sa tlačila voda (dedukujem podľa typických kvapiek vody na mastnom povrchu). A ani za pána neviem ako sa tam mohla dostať. Reku pre istotu pozriem aj na orech aj keď som pôvodne nechcel. Ale skončil som pri tom, že som odstránil misku podložku a 1. vrstvu guličiek. Ďalej to nejde, stláčam aj tie 4 dzindzíky a stále ho nemôžem vytiahnuť. Akoby bolo treba niečo povoliť ale neviem čo. Náboj SLX. Pomôžte mi
vsetko s citom
skus do toho tresnut.neboj sa toho.
Čo sa ti nepáči na dzindzikoch,hááá???
ved uz vidno gulicky........
skus to vykyvat-vytlacit nad cistou handrou, ked ho otvoris, aby Ti neutiekli gulicky.
dokazes pohybovat tou vnutornou castou vo vonkajsej mierne do stran????
Zložil som to, po porade v servise sme dospeli k tomu, že to tesnenie je tam nalisované a dolu sa bude dať asi len vyklepaním (je to nejaké čudné) a keď orechu nič nieje. mám to zatiaľ nechať tak.
Otázočka na záver, na uzavretie témy. Kónusy som nastavil s vôľou, ktorá po zopnutí kolies do rámu samozrejme zmizne. Môžem takto jazdiť bez obáv?
aj s konusmi aj s tesnenim.
s malilinkou volou sa tomu naboju nic nestane, koleso sa toci hladucko, testoval som to na svojom bicykli dlhodobo, dokonca som si nastavil aj trosku vacsiu volu, citelnu po nasadeni do ramu a konusy, gulicky ani naboje neutrpeli ziadnu ujmu.
da sa to niekde kupit samostatne? alebo len cely orech?
v servisoch v tn mi nepomohli...
http://www.bottico.cz/web/modules/uzitecne/nejbeznejsi_nahradni_dily_pro_naboje_dt_swiss.pdf
ak je uz chytena, pri dotahovani konusov to uz bude kompromis (vôla - chrumkanie)
ja som to uz raz neodhadol a pocas jazdy sa mi "na fest" dotiahol konus = zablokovane koleso, musel som niest bike ku asfaltke, kde som stopol auto a dobrak mi pozical kombinacky + kluc povolil som a nasraty pomaly domov a viac som to uz neskusal "dojazdit"
konusy nikdy!