Potrebujem poradit dobre plaste na agresivne XC (radsej nie kevlar ) , hlavne nech radia taky co uz dake odskusali a boli s nimi fakt spokojny , som pocul ze sucasny trend je na XC sirka dokonca vacsia ako 2.1 ???
ja som mal jeden cas tiogu extreme xc a myslim ze ta sa hodi na to agresivnejsie xc. dost velke balony a poriadne stuplne. inak tiez to boli 2.1 - podla mna na xc optimalne.
na HT 2.1. napr Z-MAX ma vynikajuce vlastnosti valivy odpor/agresivita vzorky v terene. vynikajuci je napr. TIOGA FACTORY XC 1.95. nedaj sa oklamat uvadzanou sirkou je to ekvivalent toho z-maxu osobne mi vyhovoval lepsie. lepsie drzi stopu (citelne).neber extreme ten ma podstatne nevyraznejsi "dezen" a je to uplny shit.
na FULLa od 120/120 jedine 2.3 . tam uz 2.1 nestaci objemom pri ostrejsej jazde clenitym terenom (korene,skaly). skusenosti mam s HUTCHINSON BULLDOG 2.3 -strasny plast za tie love. dobre drzi len za sucha ,rychlo sa derie, maly objem. Z-MAX 2.35 -plati pren to co pre 2.1. da sa co do hmotnosti to do vlastnosti ale vpredu je slabsi. TIOGA FACTORY DH 2.3 -vitaz co sa vlastnosti v terene tyka.pod brzdenim aj vedenim stopy, ale nakolko je to DH je citit vyssiu hmotnost.ale vpredu je kral
Kupujem ted kellys imagine 05 a su na nom plaste Maxxis 1.90 Minotaur Full Knob
chcel by som ich vsak vymenit. poradte mi dake za 800 sk kus bo som videl take dost dzive podla mna panaracer XC PRO Comp 26x2,1 červený za 700sk (kus), ci by to bola dobra kupa.Potebujem to na XC skor les ako cesta cize daky brutalnejsi skor. diki
no ale vies na brutalne XC... vies ze na ceste trpim ale na zjazde... a pokial nejazdim závodne tak mi to ani nevadí!!!! zato ty sa mi zdá si sa viac X vytrepal a nie pri takej rýchlosti...
Vpredu Vapor ´paradne drzi stopu aj zakrutach i za snehu avsak nemylte si to z ladovatenym snehom terat mam vpredu spike claws a vzadu spominany Vapor,ale chystam sa ho vymenit za spike claws lebo tomto case bikovat na kolibe len s poriadnou vybavou a samozrejme s V brakemi dobre nastavenimy....ale na jar si dam dopredu aj dozadu paradny plast(Vapor) inak odporucil by som ti este Panaracer Xc pro fire mal som ho vzadu je lepsi nez Vapor lepsie brzdi aj drzi do kopca ale je velmi nachilny(nie vsak uchylny)prerazenie bocnic hlavne o sutre (zjazduvat kamenolom s nim nedoporucujem) avsak ked vobec nejazdis pomedzi skaliska tak ho vyskusaj( u mna prerazil ked som zjazoval Skaliska t.j.pri pezinskej babe kedze bol novy tak som ho z nutornej srany prilepil sadou na defekty a bol ako novy ale po case za zodere nizka zivotnost a vysoka cena ale je pravda ze som s nim pravidelne 2 x do tyzdna zjazdoval ZJAZD ZA HOTELOM WEST(zatial najvacsia vyzva) ale coskoro to bude minulost(vyvoj nezastavis)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Alebo IRC serac,alebo mythos...nothos
na FULLa od 120/120 jedine 2.3 . tam uz 2.1 nestaci objemom pri ostrejsej jazde clenitym terenom (korene,skaly). skusenosti mam s HUTCHINSON BULLDOG 2.3 -strasny plast za tie love. dobre drzi len za sucha ,rychlo sa derie, maly objem. Z-MAX 2.35 -plati pren to co pre 2.1. da sa co do hmotnosti to do vlastnosti ale vpredu je slabsi. TIOGA FACTORY DH 2.3 -vitaz co sa vlastnosti v terene tyka.pod brzdenim aj vedenim stopy, ale nakolko je to DH je citit vyssiu hmotnost.ale vpredu je kral
Kupujem ted kellys imagine 05 a su na nom plaste Maxxis 1.90 Minotaur Full Knob
chcel by som ich vsak vymenit. poradte mi dake za 800 sk kus bo som videl take dost dzive podla mna panaracer XC PRO Comp 26x2,1 červený za 700sk (kus), ci by to bola dobra kupa.Potebujem to na XC skor les ako cesta cize daky brutalnejsi skor. diki
JOSE
ROFL
To Root : najagresivnejsie XC sa jazdi bez plastov... Nie? ...ta to potom DH sa asi jazdi bez kolies
btw mozno keby si ten prispevok rozdelil do viacej viet tak by sa to aj lahsie citalo...