momentalne riesim uskladnenie biku - pribudol nam do rodiny prirastok a 3. izba uz nemoze byt sklad sportoveho nacinia
dosiel som k dvom moznostiam: 1. za koleso kolmo k stene - mal som podobnu otazku ako Poncho
takze nemoze sa stat ze vytecie vidla alebo tak podobne... ok.
lebo sa mi uz stalo ze raz som mal bike "horekopytami" a trochu mi zaslzila vidla na MC (RS Reba 2009)
2. o pedal do vodorovnej polohy - tu mam ale inu otazku skor konstrukcneho razu:
aky to ma vplyv na pedal ako taky (SPD XTR), lebo predpokladam ze nebol konstruovany na tah v smere kolmom na kluku a ci vobec je to urcene pre spd pedale (sirka uchopu) - aby mi nahodou v noci necestoval k zemi.
Doporučujem ti uskladniť ho v pivnici. Do dvoch-troch týždňov máš po starosti a už ti nebude vadiť ani zlé počasie, ani že namiesto jazdenia musíš kočíkovať...
Vy co mate drziaky na stenach, mate aj nejako poriesenu stenu za bicyklom? Ja budem davat bicykel na drziak do vysky aby bol korman v cca 2 metroch. Cize pri vykladani a skladani sa mi urcite podari buchnut do steny, alebo ju zaspinit. Stena je vo vstupnej chodbe, bude dost viditelna, preto by som chcel, aby bola nejako zabezpecena (napr. nejakou odolnou a umyvatelnou tapetou, neviem...). Diky za rady.
Je to folia, aka sa pouziva v reklamnych agenturach. Urcite najdes obchod, kde maju taku foliu v roznych farbach, pripadne ciru, ta sa ale zhana tazsie, a predaju ti napr. pol metra. Z folie som vystrihol a nalepil obdlzniky a prakticky ju na stene nevidno. Ja napr. kupujem tu: http://krajspol.sk/
Diky Bajkonur. A teraz aj k drziaku. Bicykel sa mi da zavesit len na/pred stenu, bud drziakom za hornu trubku, alebo za pedal. Ale neviem, drziak za hornu trubku mi bude pritlacat vsetky tri lanka. A drziak za pedal, neviem, ci pedal a kluka taku zataz vydrzi. Nemate s tymto niekto skusenost? (Najlepsi by bol vytah, ale ten sa mi neda dat, lebo hore je sadrokarton)
ja som kupoval drziak za hornu ramovu trubku ale na dva bajky prve davam samostatne kolesa potom horsky ram...nasledne cestny ram....(drziak ma garantovanu nosnost 45kg) za drziakom je ak sa nemylim 8 plagatov z bajkera v dvoch radoch aby kolesa nespinili stenu....visia mi nad stolom v izbe takze takto to vyzera v poho
Diky chalani. Ale ja nebudem bike velmi skladovat dlhsie, cize ho chcem vesat v celku, aby sa dal pouzivat (ak nie je vela snehu, alebo velmi chladno, tak na nom jazdim do roboty).
To je huste. Podla mna by sa pedale, kluky ani stred nemali nijak skodlivo namahat. Su zatazene cca 14kg vahou co je podstatne inde ako pri jazde kde nan tlaci 70-100kg plus narazy terenu a skoky.
o nejakej škodlivej záťaži nemôže byť reči. ale už som narazil na chytráka zákazníka keď som predával v bicyklovom, ktorý to nechcel, lebo vraj mu to odtrhne pedál
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dosiel som k dvom moznostiam:
1. za koleso kolmo k stene - mal som podobnu otazku ako Poncho
lebo sa mi uz stalo ze raz som mal bike "horekopytami" a trochu mi zaslzila vidla na MC (RS Reba 2009)
2. o pedal do vodorovnej polohy - tu mam ale inu otazku skor konstrukcneho razu:
aky to ma vplyv na pedal ako taky (SPD XTR), lebo predpokladam ze nebol konstruovany na tah v smere kolmom na kluku a ci vobec je to urcene pre spd pedale (sirka uchopu) - aby mi nahodou v noci necestoval k zemi.
tak aky je vas nazor, poznatky, skusenosti?
Ked slapes do pedalov tak ich ztazujes tak isto ako ked zan visi bike. Ja som ho tak mal zaveseny a v pohode.