Kategórie
Bike-techrozhodol som sa ho trocha zrekonstruovat na take presuvadlo a nie a nie prist na to ako ich stiahnut.
Cez kluku ide daky srob, z ktoreho som dal dole matku ale z druhej strany ho nieje mozne uchytit, nakolko je gulaty. Myslim ze sa ani nevybera von a len po dotiahnuti matky pritlaca o osku a tym drzi kluku na mieste. Treba ich len vybuchat von alebo ako na to ?
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 8:44
-6% Shimano TL-UN74S sťahovák na stredové zloženie, octalink/štvorhran
9,39 €
-6%
MOC 16,99 €
Akcia -13% Shimano TL-BB13 vyrážač press-fit stredových zložení
55,99 €
-13%
MOC 81,99 €
savings SRAM DUB V3 sada vymedzovacích podložiek pre stredové zloženie
11,89 €
savings
MOC 19,99 €
-10% FSA BB-30/PF-30 (MS188) podložky pre stredové zloženie
4,39 €
-10%
MOC 4,89 €
Mam este daky ten dotaz a tyka sa prednej vidlice a predstavca.
1\ ked som vysroboval ten dlhy srob z vidlice a po velkej drine oddelil predstavec od vidlice,
tak nechapem moc, ako tam vobec ma drzat, nakolko ten jezko nieje no vidlici ale v ticke predstavca.
2\ chcel by som najradsej zachovat povodny predstavec a vymenit barany za rovne riaditka, len ani za bohaca nechapem, ako tie stare odtial dostat
2. neviem ci dobre chápem, ale z baranov musís vsetko demontovat a potom by mali íst vybrat, treba sa iba trochu pohrat a vytácat ich tak, aby vysli von.
Ešte k bodu 1:
Postup demontáže predstavca - hore na predstavci iba primerane povoliť skrutku, klopnúť kladivom, tým sa uvolní kužel a predstavec ide ľahko vytiahnuť. Takto sa v rámci povoleného rozsahu (mala by tam byť značka) nastavuje aj výška riadidiel.