Caute, v poslednom case mi pri jazde stale nieco puka na bajku, zo zaciatku to bola sedlovka, ale to som odstranil. je to iba pri slapani a to pri prudkom slapani, zda sa mi ze to ide niekde od predstavca, resp z prednej casti biku. praska to aj ked niesom v sedle. dost to lezie na nervy. Uz som vycistil a navazelinoval aj hlavove, dotiahol som skrutky, a nepomohlo. mam bajk znacky apache.
poradte. dik
ja som minule menil dusu na zadnom kolese a po s5tnom nahodeni mi pri slapani zacalo pukat skor tak tichsie, ale aj tak som to registroval, nakoniec som zosadol a zatlacil na ram ako ked slapes v stoji, pukanie vychadzalo zo zadnej stavby od naboja, povolil som trocha rychloupinak (ktory som po vymene zrejme neprimerane utiahol) a prestalo to
Ak ti to robi v predu, mozno mas v prednom naboji vylomenu taku blbost ktora je na to aby nebol loker ja som to mal minule odlomene a bol to strasny praskot ako ked ti pukne spajchna.Skus sa na to pozret.Ak to nebude to tak sa pozri na stred, ak mas stvorhran tak je mozno vytahany a tomu nepomoze ani poriadne dotiahnutie sroby.
Tie zvuky idu akoby z predstavca, tam to citim, ked prilozim ruku. Dal som dole vydlu a to horne lozisko na hlavovom tak akosi sramoti. mam ritchey wcs, zapuzdrene. tak asi to vymenim, viete mi poradit nejake ine hlavove, lepsie, ale nie extremne drahe...
praskanie sa prenasa po celom rame, takze treba skusat suciastku po suciastke. ja som mal uni vegu a trapil som sa takto cely vikend, az nakoniec to bolo prasknute puzdro na oske na klukach, pakaren ...
Ono to praska aj ked stojim a zatlacim za riaditka vydlu. uz som vymenil hlavove, riaditka, vsetko som vycistil a namazal vazelinou. este skusim dat iny predstavec, ale neviem fakt co tam moze byt
pri samotnej vydle mimo ramu, ked som na nu dal iba riaditka to pukalo malinko, ale to je aj mensia paka akoked to mam na bajku. Vycistil som to komplet , namazal, nastriekal som olej aj do ramu, nech premaze spoje trubiek, a trosililinku to pomohlo, ale postupne to vrzga a praska znvu. vycistil som aj kluky /osku/ a vsetko co sa dalo. na servis vydly som objednany o 2 tyzdne, tak potom uvidim. ajtak je teraz horko, tak sa vozim iba k jazeru sa kupat... dufam ze to je vydlou a ze nejake to vyhenglane tesnenie to vyriesi.
ale dik za rady
hlavove mi dali v servise, iba ked som daval dole vydlu /asi 5x v sobotu ))/ tak som mal loziska von, ale vsetky stycne plochy som ocistil, a natrel vazelinou, tak neviem. Idem na servis vydly tak potom uvidim ze co to bude robit.
Taak, a je to tu. 25.juna 2007 mi praskol ram vo zvare pod sedlobkou ( Asi to bolo nejak nacate a bola to otazka casu ze kedy. Nastastie to ruplo pri rozbiehani sa do kopca tak som ani nepadol.
Ahoj mal som takyto isty problem prednedavnom najskro to zacinalo uplne len slabulinke puk puk potom som slapal do servisu na kolibu a drb drb tak ma to nasralo povedal som chlapovy v servise ze vymenil som uz cely bike
a stale tam nieco drboce a chlapik ze ale zadnu prehazovacku si nemenil ze a ja ze nie tak v tom to bolo patka tam kde mas uchytenu prehadzovacku o ram tak bola vysusene tak tu trebalo namazat a teraz ide tichucko cize ked sa tam dostane zase blato tak to budem musiet namazat znova
skus to aj ty mozno ti to pomoze
Tiež mám čerstvu skusenost ohladom pukania pri šliapani bud do kopca alebo po rovinke silovo.Po prestudovani snad celeho internetu o pukani pri šliapani som si tiež myslel že to bude stred tak som bol kupit nadstavec na golu a rozobral som stred komplet vyčistil premezal zložil a pukalo to stále potom som vyčistil sedlovku namazal a nič stále pukalo tak som skusil dat dole patku prehadzovačky vyčistit stične plochy a namazal som to a ked bolo dole už zadne kolo tak som vyčistil tiež stične plochy uchytenia kolesa na rame a namazal vazelinou a bol klud.Sranda že to pukanie od zadnej stavby som počul stále v strede takže hlinikový rám je pekna svina.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(servis)
ale dik za rady
a stale tam nieco drboce a chlapik ze ale zadnu prehazovacku si nemenil ze a ja ze nie tak v tom to bolo patka tam kde mas uchytenu prehadzovacku o ram tak bola vysusene tak tu trebalo namazat a teraz ide tichucko cize ked sa tam dostane zase blato tak to budem musiet namazat znova
skus to aj ty mozno ti to pomoze